Mi volt eddig barátod tanárod stb. legjobb beszólása vagy aranyköpése?
Törióra...
Kérdezi a tanár:És mit kezdtek az egyoptomiak a nílus folyóval?
Osztálytársam:Hajatmostak.
az osztály dőlt a röhögéstől...xD
Órán történt
-Mivel lehet a vizet alkotóelemeire bontani?
Egyik diák unottan beszólt
- Mózessel
Hasonló:
-Tudjátok hogyan lehet víz segítségével fényt csinálni?
-Ige, megmosom az ablakot.
Épp magyar órán voltunk, és a tanárunk egy verset olvasott fel, aminek az utolsó szava az volt, hogy ELVINNÉLEK.
Erre az egyik osztálytársam, aki sose figyelt órán, felemeli a fejét, és megkérdezi, hogy: HOVA?
Na erre aztán dőlt az egész osztály a nevetéstől... XD
Leírva nem annyira vicces, de akkor....
Egy beadandó dolgozat követelményeit ecsetelte az egyik tanárom:
- De nekem nehogy úgy kezdjék a dolgozatukat, hogy "Egy derűs októberi novemberen sétáltunk az iskola felé..."
fizia tanár:
-na imóboj jöjjön csak ki..
-Ildikó néni a 220-ban... hehehe, csak meg ne rázza az áram.
-Attila!
-Igen?
-Úgy hallottam maga nagy németes.
-Hát tudok.
-Akkor mondja meg, hogy van az, hogy luke én vagyok az apád.
Föcitanár(rajta lehetett a legjobbakat nevetni a fizika tanáron kivül):
-Én például sosem fogok búvárkodni, mert nem birnám elviselni ahogy mindenféle szmötyi úszik felém.
-Emberek! Mivel van tele minden pályaudvar? Hát pénzváltóval.. tudják: CSHHHÉNDZS MÁNI. (ez igy nem olyan vicces, de mi dőltünk a röhögéstől)
volt, hogy mentünk órára őmeg egy rakat térképkirakós játékkal meg 5.-es munkafüzetekkel várt. utóbb kideürlt, ő elfelejtette h az 5.-esek előtt van velünk egy órája:D
Magyar tanár:
-...és akkor Rómeó együtt hál Júliával és minden fasza.. oppá bocsánat
egyszer magyarórán 2 oszttársam elaludt, és óra végén a tanár nem engedte h felébresszük őket, hanem csendben össze kellett pakolni és kimenni. állitólag vmi f7kor keltette fel őket a takaritó:D
német tanár:
-Hogy van az, hogy megpiszkál?
-piszkilinen. najonemtudom énse, hagyjuk is ezt a szót.
Történelemóra
-II. Enfre idejében a király árnyékkirály volt, a királyi hatalom árnyékhatalom, a királyi szék..
itt elharapta a mondatot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!