Egy gyerek beszökött a házamba éjjel és megvert. Mit csináljak vele?
Elmesélem hogy volt.
Egyik éjjel kényelmesen szunyáltam az ágyamban, mikor egyszer csak furcsa hangra lettem figyelmes. Körül-belül hajnali 3 óra lehetett. A zaj olyan volt, mintha valaki fingana, aztán leesett egy tányér (?) a polcról, és hangos csattanással széttört. Na ezt már nem bírtam tovább, rendesen berezeltem, de erőt vettem magamon és egy kikapcsolt számítógép monitorral (mindig tartok egyet a párnám alatt a biztonság kedvéért) elindultam a konyha felé. Arra számítottam, hogy anyám lesz az, de aztán eszembe jutott, hogy egyedül élek. Úgyhogy ez nyilván nem lehetséges. Szóval mikor benéztem a konyhába, egy gyereket láttam, amint épp kétpofára zabálja a sót. Nem biztos hogy gyerek volt, mert kéken fénylett egy kicsit és az orrlyukaiból fény szűrődött ki. Nem volt szívem megütni, ezért ő ütött meg engem. Elájultam. Arra ébredtem pár óra múlva, hogy a budihoz vagyok kötözve, és a WC ajtó tárva nyitva. Pont kiláttam az előszobába, ahol a fura gyerek a kedvenc könyvemet olvasta, a KEDVENC SZÉKEMBEN! Ez már sok volt, és nem mondhatjátok, hogy türelmetlen voltam. A fogammal elrágtam a kötelet, és kiszöktem a budi ablakán, aztán visszajöttem a hátsó ajtón. Szerencsére nem hallott meg, csendes voltam. Megtaláltam a számítógép monitoromat, de sajnos el volt törve horizontálisan. Mit volt mit tenni, egy ipari víznyomású slaggal rohantam fel az emeletre, hogy hátbatámadjam a kölyköt. Ráugrottam, és megpróbáltam körbecsavari a slaggal, de nem sikerült, ezért visított és bekúszott a szekrény alá. Azóta nem mozdul. Néha fura hangokat hallok az irányából. Most itt gubbasztok a szekrény mellett (szerencse, hogy nálam volt a telóm és ki tudtam írni ezt a kérdést), és nem merek elmenni. Tudom, hogy elszökne. Már nagyon éhes vagyok, de nem mehetek ki a konyhába. Egy karnyújtásnyira van tőlem a lepkehálóm, meg a fiók, amiben lucernát és búzát tartok (van egy sziámi disznóm, Bogyó, akit etetni kell, ezért mindig van itthon ilyesmi). Próbáljam meg takarmánynövényekkel kicsalogatni? Ötletem sincs, ki ez a gyerek, valaki nem tudja esetleg? Segítség! :S
Hé... VÁRJUNK CSAK!
Héhé, Pepe, ne akarj a nevemben írni! :D Hogy van ehhez pofád, teee?! Ezt még megbosszulom... "de nem ma".
Ezer bocs, aki itt helyettem írt egy kommentet, az egyik ismerősöm volt... :D Ne higgyetek neki!!
Nem lehet :(
A Gyerek minden krumplimat föleszi! Mást hiába dobok be, visszadobja! A múltkor fejbe talált egy ananásszal... Teljesen berendezkedett már a WC -be! Ott él, tulajdonképpen!
Á, fuccs ötlet...
Nem bírnám ki. Amúgy is dolgoznom kell, ha ki-be nyitogatnám az ajtót miközben elhagyom a budit, a Gyerek kiszökne... Szóval ez kivitelezhetetlen.
Támadt egy ötletem! Egyszer régen volt egy nagy leguánom, de sajnos már meghalt szegény, és a gigantikus üvegterráriuma megmaradt. A fél nappalit kitölti, és van benne kis fa, sőt még az aljnövényzet is sűrűbb, mint a budiban. Még melegítő sugarú lámpát és radiátort is beszereltem anno, mivelhogy az egyik oldala közvetlenül határos a fallal. Sőt, sekély kis tó is van az egyik oldalán, abba pancsolt a leguán, úgy 5 éve. Teleengedhetném vízzel. Megpróbáljam krumplival becsalogatni a terráriumba a Gyereket, és ezúttal úgy rácsukni az ajtót, hogy én se maradjak benn? Ez jó ötlet lenne, mert etetni is könnyebben lehetne, de sajna eléggé kockázatos terv. Ti mit gondoltok?
Basszus, véletlenül a másik felhasználómról írtam... 2 -t használok, a Gyerek miatt. Vettem egy macskapórázt, néha azon sétáltatom kicsit a házban. Ilyenkor elég agresszív, ezért direkt olyat vettem, ami nem a nyakát, hanem az egész felsőtestét megtartja. Ilyenkor beleles a vállam fölött a gépbe, és ha meglátja, hogy róla írok (olvasni is tud, megtanultam, mikor felbujtó üzeneteket írogatott a budim csempéjére...), akkor tuti nem úszom meg szárazon... Szóval akkor vegyétek úgy, hogy a leguccsó választ innen írtam, ezer bocsánat :)
Tanácsok a Gyerekkel kapcsolatban? Valaki nem ismeri esetleg?
Segítség!!!
A Gyerek teljesen elkanászodott! Reggel a konyhámból rángattam ki; ott ült az ASZTALON, és SÓT EVETT! Vissza kellett tolnom a budiba, ahol megbotlottam az aljnövényzetben, és elestem, erre a Gyerek rámtaposott, és elrohant. Másfél órába telt, mire sikeresen foglyul ejtettem és visszatoloncoltam a helyére! Azt hiszem, jobb lenne, ha az említett terráriumban tartanám, de kíváncsi vagyok a véleményetekre. Nagyon kegyetlen lenne? A terrárium egy csomó előnnyel járna, mert...
...a hőmérsékletet tudom szabályozni
...a Gyerek tud pancsolni a kis medencében
...az aljnövényzet sűrűbb
...van benne kis banánfa
...külön nyíláson tudnám etetni
...felszabadulna a budi, ebből kifolyólag tudnék fürödni is.
Na? Véleményt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!