Miből készül a bözsimama? *-*
Figyelt kérdés
én is akarok egyet, de nem tudom, miből készítsem el.2012. máj. 8. 21:28
1/16 anonim válasza:
Nekem nagymamámból volt, de sajnos már elfogyott...
2/16 A kérdező kommentje:
valami olyan kéne, ami örökre megmaraad *-*
2012. máj. 9. 09:52
3/16 Hogy vagy??? válasza:
szarbú megépíted aztán gyó az
4/16 anonim válasza:
rizsből,és átizzadt műszálas fekete felsőből.
5/16 A kérdező kommentje:
juppííí *-*
2012. máj. 9. 18:17
7/16 anonim válasza:
Én a neten vettem meg de márt csak a csontváza van meg :/ Most sapka tartónak használom :D
8/16 A kérdező kommentje:
az is hasznos dolog. én ma buszon láttam egy bözsimamát, de rajta volt egy felirat a rétiküljén, hogy "ne mozdíccs el fijam!", tehát biztos már foglalt :(
2012. máj. 10. 20:18
9/16 halibel válasza:
A szerveit gyűjtsd valami orosz szervkereskedelmi oldalon ( vigyázz, ha felhívod őket használj marslakócskás hangtorzítót) és szépen sorjába rakd össze.
Majd megkérdezem mamát, mert ő bözsimama :D
10/16 anonim válasza:
Én láttam egyet a vaterán egyedi rétikül készlettel (50kg, 800km/mp ütési sebességgel)! De meg lehet csinálni egy norrisnyi kupakaka, lepkefing és nácisztikus blikk magazin keverékéből, csak egy ügyes gitáros varrónő vagy egy kovács asztalos lakatos kell, aki kolbászos kólát iszik. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!