Lehetséges, hogy a technokol rapid ragasztó raptoid tecnológiával készül csak a raptoidok rafináltságból a to részt kihagyják a nevéből, hogy ne tűnjön fel nekünk?
Figyelt kérdés
2012. márc. 1. 20:32
2/10 A kérdező kommentje:
technokol rapid------>raptoid technológia nektek nem gyanús?
2012. márc. 1. 20:35
4/10 anonim válasza:
Reptoid az, nem raptoid, tehát a logikád téves.
5/10 anonim válasza:
tudtam en hogy igazak a konspiracios elmeletek!
6/10 anonim válasza:
Jó nyomon jársz, de csak langyos.
Minap beszélgettem Istennel a világ teremtéséről. Mondom neki, mire volt az a nagy sietség? Miért kellett hat nap alatt összecsapnia.
Erre panaszkodni kezdett.
– Ne is mond. Jött valami fura figura, s csak azt hajtogatta, rapido, rapido (gyorsan, gyorsan). Mondom, neki, nem megy gyorsabban. De ő nem tágított, rapido, rapido.
Aztán vasárnap, szunyókálás közben jöttem rá, nem jól értettem. Reptoidot mondott, de hogy az mi? Nem tudod, fiatal barátom?
– Nem, válaszoltam, de kérdezze meg a gyíkon.
7/10 anonim válasza:
Basszus,már itt vannak a reptoidok.
8/10 anonim válasza:
Na ezen nagyon jót röhögtem. :D
Köszi!
9/10 anonim válasza:
most azt hiszem hogy el fogom sirni magam........
10/10 anonim válasza:
Nem raptoid technológiával, te buggyant..raptoidBÓL!! Ettől ennyire tartósm és népszerű!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!