Szerintem egy néni ül a gyárba és egész nap pucolja.
Vagy vannak olyan emberek akik csak a hélyát eszik meg.
Vagy esetleg már így terem...
2011. okt. 17. 08:25
1/9 anonim válasza:
nekem ez a munkám.
3 műszakba dolgozunk ugyanúgy foggal kibontjuk a szotyit de nem esszük meg hanem beletesszük egy hordóba.a nénik csak csomagolják.
2011. okt. 17. 08:46
Hasznos számodra ez a válasz?
2/9 anonim válasza:
Én is ilyen helyen dolgozom. Mi madarakkal (tyúk, veréb...stb) etejük meg, ők nagyon ügyesen ki tudják bontani. Persze hashajtót is adunk nekik, hogy ne emésztődjön meg bennük a magbél. Amikor hátul kipottyan a végtermék, akkor mi lemossuk, sózzuk, és csomagoljuk. Nemsokára bevezetjük azt a rendszert, hogy sót is etetünk a madarakkal, hogy jobban beivódjon a magba. :-D
2011. okt. 17. 09:29
Hasznos számodra ez a válasz?
3/9 A kérdező kommentje:
tudtam hogy valahogy így készül. én azt hittem öreg nénik pucolják. csirkés megoldás valami új technológia lehet hogy gyorsabban mennyen a termelés
2011. okt. 17. 09:38
4/9 anonim válasza:
Hántolják.
2011. okt. 17. 09:47
Hasznos számodra ez a válasz?
5/9 anonim válasza:
A világhírű,szovjet tudósok által kidolgozott
mi?csurin!-féle eljárás a következő:
Az eljárás napraforgó tudati átnevelésén alapul.
A napraforgót nudista-telepek mellé ültetik. A növényben, ahogy forog a nap után, tudatalatt, a beúszó képek miatt kialakul egy "mert így is lehet", vagy inkább "lehet más napraforgómag" ideológiai felismerés.
(megjegyzés:az eljárást a reklám-szakma lenyúlta: ezért folynak a jogi viták. Állandóan tukmálást juttatnak a növényszerű-tudatú emberek látómezejébe, aminek hatására fogyasztói naprakészforgóvá válik)
És utána már csak csomagolni kell.
2011. okt. 17. 10:17
Hasznos számodra ez a válasz?
6/9 A kérdező kommentje:
vágom :D
2011. okt. 17. 12:05
7/9 anonim válasza:
nálunk még öreg nénik is csinálják. én gondoskodom róluk hogy 'vidáman' dolgozzanak :{D. a pasikról nemtudok hogy motiválódnak. talán leselkednek X D am ezt ugye a showderklubból vetted? a madarakkal is szoktuk csak nem mossuk meg sózzuk és mehetnek is a csomagolás után a polcokra : D
2011. okt. 19. 20:01
Hasznos számodra ez a válasz?
8/9 anonim válasza:
Nálunk meg ugyanúgy készül mint a pucolatlan csak nem rakják rá a héját.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!