Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Az ellenállás mikor alakult?

Az ellenállás mikor alakult?

Figyelt kérdés
titkos infokat nem kell elárulnotok de pár infot mondanátok rola ? (az ellenallás tagjai) privi uzeneteknek jobban örülnék.

2012. máj. 5. 12:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
ez nem árpi !egy pont van a neve után,az eredetinek nincs
2012. máj. 6. 19:48
 12/18 anonim ***** válasza:

Én vagyok az eredeti. Keress vissza korábbi hozzászólásaimat, mindig ott volt a pont a nevem mögött.

Az ellenállás elődei léteztek évszázadokkal ezelőtt is, de nem folytonosan.

2012. máj. 6. 21:09
 13/18 A kérdező kommentje:
Ahá értem , csak picit furcsállom hogy a középkori europaban lett is volna vaaki tagja ennek az ellenallasnak mivel akkoriban a vallás nagy tényező volt , nagyobb mint ma.
2012. máj. 6. 21:45
 14/18 anonim ***** válasza:
Szenthelyi Árpád. -nak: én azt hittem a pontot a felvilágosodottak használják, vagy nem is tudom, ott van pl az Alexandra könyvkiadó, aminek a neve mellett ott van egy pont, és elvileg ez a sátán egyik neve akar lenni, vagy mi (Alehandro vagy ahogy Lady Gaga énekli a számaiban). Még tudatlan vagyok ebben a dologban szóval bocs ha hülyeséget írtam. :D
2012. máj. 7. 09:25
 15/18 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok:

Lehet hogy ez másik témához tartozik amit írtam, szóval tényleg nem akarok hülyeséget mondani vagy sérteni másokat, szóval még egyszer bocsi.

2012. máj. 7. 11:41
 16/18 A kérdező kommentje:
Semmi baj :)) válaszokat még várom aki még esetleg tud valamit irjon
2012. máj. 7. 14:26
 17/18 anonim ***** válasza:
Van esély rá, hogy idegenek is támogatják ezeket a fickókat?
2012. máj. 7. 15:15
 18/18 A kérdező kommentje:
Rengeteg kerdes van ezzel kapcsolatban mondjuk ird azt be hogy : vorlonok,annunakik,plejadok es hidd el rengeteg kerdes an hogy kik segitenenek .
2012. máj. 7. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!