Az ellenállás mikor alakult?
Figyelt kérdés
titkos infokat nem kell elárulnotok de pár infot mondanátok rola ? (az ellenallás tagjai) privi uzeneteknek jobban örülnék.2012. máj. 5. 12:14
2/18 A kérdező kommentje:
Aprilis elseje ?!?!? Na ne !!!
2012. máj. 5. 15:44
3/18 anonim válasza:
Én sem tudom, hogy pontosan mikor alakult, valószínűleg már évszázadokkal ezelőtt is létezett. Én évekkel ezelőtt csatlakoztam.
4/18 A kérdező kommentje:
Szia Árpi igazi megtiszteltetés hogy válaszoltál , na de több száz ev ? Akkoriban mit tudtak a reptoidolrol ? A majákon kivül ?
2012. máj. 5. 16:54
5/18 anonim válasza:
A reptoidok létezéséről mindig is tudott az emberiség egy része.
6/18 anonim válasza:
Engem ért a megtiszteltetés hogy magamra vehettem a vasember öltözetét. A feladatom csak annyi hogy a magasból lekakiljam őket.
7/18 anonim válasza:
UFO ellenállás? Komolyan létezik ilyen? :D
8/18 anonim válasza:
Utolsó vagyok: tényleg kíváncsi vagyok a témára, ez az ellenállás passzív vagy aktív jellegű?
9/18 A kérdező kommentje:
persze hogy aktiv hisz nyakunkon a szar !!
2012. máj. 6. 19:16
10/18 A kérdező kommentje:
Árpi ha jol tudom a vezető vagy nem ? :)
2012. máj. 6. 19:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!