Hogyan válhatok sellővé? Egyáltalán lehetséges ez?
Figyelt kérdés
2012. máj. 2. 07:19
21/22 anonim válasza:
Tudod, semmi rossz nincs ebben...
Csak azt tudom ajánlani, hogy állj ki az igazad mellet...
22/22 anonim válasza:
Jajj hat nem mondtam meg hogy kevesebbet kene nézni a kis hableanyt? Megsugok egy tippet! Menj el az aquaword-be es tanulj meg úszni! Azutan miutan megtanultal úszni indulj el a tenger fele. Ha megtaláltad, akkor Menj bele a vizbe es valahol a tengerben talasz egy kagylót! Abban lesz egy gyöngy. Ha lenyeled akkor el megy a hangod és bem tudsz levegőt venni se a viz alatt se a viz fölött. Azuzan fogj egy halat es vagd háromszor egy sziklanak. Miutan ezt megtetted járj egy samantancot es élvezd ki hogy van lábad! Mert utanna 6,075 perc múlva eltűnik a lábad es helyette uszony fog oda noni. Utanna boldogan élhetsz a tenger friss habjaiban.De csak akkor valtozhatsz at sellove ha ezeket mind megcsinalod! Ha nem akkor maradsz sima halandó! En ezt tapasztelatbol tudom! Remelem segithettem megfejteni az evszazad kulcsát!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!