Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hogyan válhatok sellővé?...

Hogyan válhatok sellővé? Egyáltalán lehetséges ez?

Figyelt kérdés
2012. máj. 2. 07:19
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Tudod, semmi rossz nincs ebben...

Csak azt tudom ajánlani, hogy állj ki az igazad mellet...

2012. szept. 15. 18:21
 22/22 anonim válasza:
Jajj hat nem mondtam meg hogy kevesebbet kene nézni a kis hableanyt? Megsugok egy tippet! Menj el az aquaword-be es tanulj meg úszni! Azutan miutan megtanultal úszni indulj el a tenger fele. Ha megtaláltad, akkor Menj bele a vizbe es valahol a tengerben talasz egy kagylót! Abban lesz egy gyöngy. Ha lenyeled akkor el megy a hangod és bem tudsz levegőt venni se a viz alatt se a viz fölött. Azuzan fogj egy halat es vagd háromszor egy sziklanak. Miutan ezt megtetted járj egy samantancot es élvezd ki hogy van lábad! Mert utanna 6,075 perc múlva eltűnik a lábad es helyette uszony fog oda noni. Utanna boldogan élhetsz a tenger friss habjaiban.De csak akkor valtozhatsz at sellove ha ezeket mind megcsinalod! Ha nem akkor maradsz sima halandó! En ezt tapasztelatbol tudom! Remelem segithettem megfejteni az evszazad kulcsát!!!!
2016. márc. 20. 15:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!