Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hogyan válhatok sellővé?...

Hogyan válhatok sellővé? Egyáltalán lehetséges ez?

Figyelt kérdés
2012. máj. 2. 07:19
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

"Vannak mégis olyan módszerek, és működnek annak, aki megcsinálja és hisz benne.

Pl: most van a hold, de van másmilyen is."

Nem rossz dolog, ha hiszel a mesékben, de akármilyen erősen hiszel benne, sajnos nem fog valóra válni. A H2O aranyos kis sorozat, de te sem gondolhatod komolyan.

Al Bundy fogalmazta ezt meg jól: -Nem az a h*lye aki elhiszi, hogy Super Man létezik, hanem az aki el is hiszi, hogy Ő maga Super Man!

Szüleidet kérdezd meg mi a különbség a mesék és a valóság között.

Fusy-t kicsit kijavítanám. Nem fókákra hitték azt a matrózok, hogy sellők, hanem Lamantinokra! [link]

Mutattak úszni Lamantinokat egy hajó mellett, és én is képes lettem volna elhinni, hogy sellők, mert csak a körvonalukat láttam homályosan. A körvonaluk teljesen hableányos a víz alatt (a száraz parton már nem annyira :D ).

2012. máj. 14. 09:39
 12/22 anonim ***** válasza:
85%

Vannak sellők, az egyik barátnőm is az. Holdfogyatkozáskor meg kell enni nyersen két kiló medúzát és akkor te is sellővé változol. De csak akkor működik ha szűz vagy és nem kaptál még védőoltást! Remélem segítettem.

12l

2012. máj. 14. 13:46
 13/22 anonim ***** válasza:
Igyál sok H2O-t, akkor talán menni fog !
2012. máj. 23. 21:50
 14/22 anonim ***** válasza:
Ha nagyon sellő akarsz lenni, legalábbis annak akarod érezni magad akkor, különleges boltokban vehetsz könnyű szilikon sellőuszonyt, de ha teljes összhatást szeretnél elérni csináltass hozzá pikkelyes bikinifelsőt(ezt rendelni is lehet)De ennek már neked kell utánajárnod.
2012. jún. 1. 19:26
 15/22 anonim ***** válasza:
Mutálódj ! Nekem sikerült de nagyon nem jó sellőnek lenni például azért sem mert amíg ezt írtam vagy ötször baszott meg az áram
2012. jún. 1. 20:26
 16/22 chrishu ***** válasza:
LSD. nekem bevált, rendszeresen szedem, 2 éve, hogy troll vagyok
2012. jún. 4. 16:25
 17/22 anonim ***** válasza:
De most komolyan:tegyük fel valami úton-módon sellő lettél.Hol fogsz úszkálni? Nagyon kétlem hogy uszodában,medencében vagy a Balatonban.
2012. jún. 5. 14:44
 18/22 anonim ***** válasza:

1 amputáld a lábad

2 dugj a seggedbe 1 nagy halat de jó mélyen.

3 kész is vagy

előny az ami hátrány nyomorék leszel

másik +oldás

1dugasd meg magad 1 hallal

2 utódotok lesz sellő

3 utazz el a pandorára a na'vikhoz azok majd átrakják a lelked

4 megvan

előny fiatal leszel

az ami

hátrány bőn ronda leszel

2012. jún. 19. 16:36
 19/22 anonim ***** válasza:

á,szóval te sellő szeretnél lenni?

de aranyos...

én meg klingon aki a federációt szolgálja meg szeretném azt hogy.....

2012. jún. 19. 16:38
 20/22 anonim válasza:
Szerintem aranyos hinni a misztikus lényekben ! Én is hiszek bennük (még szép ) . Egyszer láttam egy megmagyarázhatatlan dolgot . Amikor voltunk az amerikai rokonunknál , New Yorban , a vizben láttam egy narancs- arany uszonyt ! Nem tudom mi volt az , de biztos nem hal , mert nagyobb volt annál .
2012. szept. 9. 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!