Hogyan válhatok sellővé? Egyáltalán lehetséges ez?
"Vannak mégis olyan módszerek, és működnek annak, aki megcsinálja és hisz benne.
Pl: most van a hold, de van másmilyen is."
Nem rossz dolog, ha hiszel a mesékben, de akármilyen erősen hiszel benne, sajnos nem fog valóra válni. A H2O aranyos kis sorozat, de te sem gondolhatod komolyan.
Al Bundy fogalmazta ezt meg jól: -Nem az a h*lye aki elhiszi, hogy Super Man létezik, hanem az aki el is hiszi, hogy Ő maga Super Man!
Szüleidet kérdezd meg mi a különbség a mesék és a valóság között.
Fusy-t kicsit kijavítanám. Nem fókákra hitték azt a matrózok, hogy sellők, hanem Lamantinokra! [link]
Mutattak úszni Lamantinokat egy hajó mellett, és én is képes lettem volna elhinni, hogy sellők, mert csak a körvonalukat láttam homályosan. A körvonaluk teljesen hableányos a víz alatt (a száraz parton már nem annyira :D ).
Vannak sellők, az egyik barátnőm is az. Holdfogyatkozáskor meg kell enni nyersen két kiló medúzát és akkor te is sellővé változol. De csak akkor működik ha szűz vagy és nem kaptál még védőoltást! Remélem segítettem.
12l
1 amputáld a lábad
2 dugj a seggedbe 1 nagy halat de jó mélyen.
3 kész is vagy
előny az ami hátrány nyomorék leszel
másik +oldás
1dugasd meg magad 1 hallal
2 utódotok lesz sellő
3 utazz el a pandorára a na'vikhoz azok majd átrakják a lelked
4 megvan
előny fiatal leszel
az ami
hátrány bőn ronda leszel
á,szóval te sellő szeretnél lenni?
de aranyos...
én meg klingon aki a federációt szolgálja meg szeretném azt hogy.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!