Miért? Kell még délben is ezo tévét sugározni?
Figyelt kérdés
nemhiszitek el amikor már meglátom az ezo tévét jézus mondatai jutnak eszembe a világ végéről és tényleg itt van!2012. máj. 2. 00:35
1/5 anonim válasza:
Én nem nézek tévét évek óta, de mikor megtudtam, hogy van ez a műsor, párszor bekapcsoltam és végig is néztem négyet-ötöt. Fantasztikusakat röhögtem rajta, de aztán nagyon unalmas és ismétlődő lett.
A kedvencem a homokos tarot főpap, meg a Kiválasztott (a Gumi Zelleres) című műsor egyik nagy esélyese, aki lecsúszott odáig, hogy kártyákat pakol percdíjért. Bár szeretnék én vele fizetést cserélni.
Akkor akartam lerúgni a tévét, amikor a műsorvezető, azt mondta "Az Ön problémái senkit sem érdekelnek, csak minket! A családját, barátait ön nem érdekli! A szomszédja talán jót nevet önön! De mi segítünk! Legyen önző!".
Szomorú, hogy mennyi embert átvernek...
2/5 anonim válasza:
normális vagy ilyen kérdést? meg akarod szakitani a telefonon keresztüli gerincmütétet?xd
3/5 A kérdező kommentje:
de hogy lehet enyi hüje? Meg a kép ami a hátuknál van adás alatt az a sátán macskája! Ez borzasztó és megéri nekik.
2012. máj. 2. 02:01
5/5 anonim válasza:
azért mert TEEDAKEZEDATÉVÉREEE, KÜLDÖÖÖÖÖMAZENEGÍÍÍÁÁÁÁÁÁT
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!