Eladó egy alig használt Műköröm ívbeállító ragasztópisztoly, baráti áron. Megvenné valaki?
Figyelt kérdés
2009. jún. 23. 11:05
31/54 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Az utolsó válaszolónak. És elnézést a VÉLETLENÜL kimaradt l-ért intelligencia.
2009. jún. 23. 18:09
33/54 A kérdező kommentje:
örülök, hogggy örrrömettt okozhattammmmmm.
2009. jún. 23. 18:31
34/54 A kérdező kommentje:
A lényeg az, hogy ti tökéletesek vagytok, és ez engem annyira megnyugtat. :) Hát nevessetek a jobbnál jobb kérdéseiteken, és poénajaitokon, jó szórakozást! Minősít titeket. Aki az én humorom érti, az valószinűleg nem csak bugdácsolt az iskolában...mint ti (és itt szándékosan írtam kis betűvel mielőtt Tanár úr/Hölgy belekötne.)
2009. jún. 23. 18:39
35/54 anonim válasza:
Micsoda következtetések...:D Szánalom.
Menjélkapálni (:
36/54 anonim válasza:
Naaa aki most fikázza a kérdezőt az 1 "ember", szóval nem kell 20 féleképpen válaszolni, ha valami nemtetszik akkor húzz el, de valószínű bejön, mert még mindig nyomatod a válaszokat. Pfff...
37/54 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy az "ember"-t idézőjelbe tetted. Ez válasz mindenre.
2009. jún. 24. 07:25
38/54 A kérdező kommentje:
18:22! Nézz utána a szótárban, aztán játszad itt a Grécsi Lászlót. Szánalmas.
2009. jún. 24. 11:40
39/54 anonim válasza:
A kérdező szánalmas, humortalan és unintelligens. Borzalmas, hogy ilyen emberek léteznek.
40/54 anonim válasza:
Naaa méééég mindig itt vagy???? Látom csak bejön???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!