Eladó egy alig használt Műköröm ívbeállító ragasztópisztoly, baráti áron. Megvenné valaki?
Figyelt kérdés
2009. jún. 23. 11:05
1/54 anonim válasza:
ajjajj...ez nem hirdetési oldal, leírták világosan, megvan rá egy csomó más hely a neten, de itt nem. valószínűleg törlik a kérdésed
2/54 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy törlik a kérdést, de akkor ők sem, és Te sem vagy tisztában az eladandó tárgy mivoltjával.
2009. jún. 23. 11:20
4/54 A kérdező kommentje:
Akkor a gyengébbek kedvéért: NINCS ILYEN HOGY MŰKÖRÖM ÍVBEÁLLÍTÓ RAGASZTÓPISZTOLY. Nem létező tárgy.
2009. jún. 23. 11:38
5/54 anonim válasza:
ihh nekem leesett egyből:D:D
Én megveszem fél forintot adok érte megfelel?:D:DSzámomra a baráti ár:D
6/54 anonim válasza:
De akár lehet is, nem?! Nyilván csak azt tudja aki ezzel foglalkozik! Úgyhogy ezek szerint Te egy idióta h*lye p*csa vagy, vagy egy rossz b*zi aki ismeri ezt a sz*rt. :)) H*lye nyomorék!
7/54 anonim válasza:
Utolso most ezeket nekem irtad????:O:O
Mert akkor g*cire tévedsz!!!
OKOSAN ITÉLJ HA NEM IS ISMERSZ:@
8/54 anonim válasza:
Csere érdekel? Van egy muzeális darab madárfütty kapkodó hereverő heverőm.
10/54 anonim válasza:
Kipróbálod? Vagy annyira tökös gyerek? Addig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!