Eladó egy alig használt Műköröm ívbeállító ragasztópisztoly, baráti áron. Megvenné valaki?
Figyelt kérdés
2009. jún. 23. 11:05
21/54 anonim válasza:
Ez legyen a legnagyobb örömöd az életben, hogy ilyen idióta kérdéssel fárasztod a felhasználókat. Nagyon vicces és rendkívül érdekes kérdést sikerült feltenned! :-( Gratulálok!
22/54 anonim válasza:
Hát igen.. Mert az ember tényleg röhögni akar,de ez minden csak nem humor:)
Én is gratulálok.
23/54 anonim válasza:
Nagyon gáz, hogy ezt a kérdező viccesnek érzi. Humorérzék zéró.
24/54 anonim válasza:
Nem tudom mi bajotok van? Sztem jó a kérdés :D Még mindig jobb mint ezek a szarok, mint pl : Felmegy a legény a fára? Leesik? Na az már tényleg gázos...
25/54 A kérdező kommentje:
A humorhoz inteligencia kell. Én is olvastam már itt a humor kategóriában olyan kérdéseket, amin inkább sírni tudtam volna, mégsem kötöttem bele a kérdezőbe. Ez a különbség köztem, (és még pár ember) közt. Buták vagytok. Nem kicsit, nagyon. Ezért tart ott ez az ország, ahol......Ha nem tetszik, nem kell elolvasni, és válaszolni rá.
2009. jún. 23. 17:31
26/54 anonim válasza:
XD Te már beteg vagy. Igen, biztos az a 10-20 ember hülye,mert NEM ÉRTI a (nemlétező) poént. :D
Küldd be ezt a kérdést napiszarra,de szerintem még ott se tennék ki.. :D
27/54 A kérdező kommentje:
No comment.....
2009. jún. 23. 17:43
28/54 anonim válasza:
"A humorhoz intelligenica kell."
És ez a csodálatos kérdés tökéletesen tükrözi az intelligenciádat,drágám!:D
30/54 anonim válasza:
Mennyi földhöz ragadt ember!? Szerintem aki fikázza ezt a kérdést, az inkább Hofit ne is nézzen. S angol humort se hallgasson, úgysem fogja érteni. S igen, igaza van a kérdezőnek, hogy a humorhoz intelligencia kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!