Válassz egy random könyvet, ami a közeledben van, nyisd ki a 24. oldalon, az ott levő első mondat fog jellemezni téged! Mi jött ki? :D
Figyelt kérdés
xD2012. ápr. 21. 10:05
22/74 FAKESZmester válasza:
"Az embereknél az ajak felhúzását a düh, az ingerültség, a fizikai vagy érzelmi fenyegetettség váltja ki, vagy az az érzés hogy valami nem stimmel,"
23/74 anonim válasza:
Szótlanul le tettem elé a pultra a gyűrűt.
25/74 vagyokakilehetek válasza:
ennek a könyvnek nincsen 24. oldala :):)
ez csak 20 oldalas volt :)
akkor jellemtelen vagyok? :):):)
26/74 anonim válasza:
"George 37 éves és a mamájával él." Loool xD
27/74 anonim válasza:
Write before each word the transcription symbol for its stressed vowel.
19/L
28/74 anonim válasza:
"- Modern, de nem mély - ismételte Gordon, mint nem értelmiségi a nem értelmiséginek."
Még van képe azt állítani a könyvnek, hogy hülye vagyok! Hát kösz... XD
29/74 anonim válasza:
Ételminta készítésének szabályai: kifertőtlenített, zárt üvegedénybe vagy steril neylonba, címkével ellátva minden ételféleségből 100 gramm mintát kell eltenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!