Szerintetek szakítsunk? Mi tehetnék a kapcsolatunk érdekében?
Figyelt kérdés
Összejöttem egy sellővel, csak hát kicsit nehéz megoldani a szabadidős programokat (koncert pl.) Sok helyen kinézik az uszonya miatt :( az ő szülei nem bírnak engem túlságosan, pedig múltkor felcsatoltam a békalábaimat, de nem vált be...mit tehetnék a kapcsolatunk érdekében? Ötletek?2012. ápr. 18. 19:36
11/16 anonim válasza:
Az anyja?! :O Egy felnőtt sellő érdekes lehet.
12/16 anonim válasza:
13/16 FVG válasza:
Vidd el uszodába, vagy aqua-parkba, meg ilyen helyekre. Inkább ott a gond hogy rasszisták a szülei, a békatalp nagyon jó ötlet volt, és mégsem jött be. Ez elgondolkodtató... Én anno amikor a sárkány barátnőmhöz mentem akkor is hasonló kudarcokat éltem meg, tedd túl magad rajta, és ismerkedj reptoidokkal, vagy orkokkal, esetleg trollokkal, azok jófejek.
14/16 anonim válasza:
:-DDDD Komolyan mondom, néha azért nézek be ide, hogy jól szórakozzak :-DD Olvasok olyan kérdéseket :-DDDDDD
15/16 anonim válasza:
Bocsi de szakadok. már hogy jöhettél volna össze egy sellővel?XD
16/16 FVG válasza:
Találkozott vele a strandon. Mi ebben a fura?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!