Chuck Norris ezt a szót is ki tudja ejteni egy levegővel?
b*zd+ ez egy szóóó?????????????????????:O:O:O:O
És amúgy ki az a chuck norris??? xD de tényleg olyan beszólások vannak róla meg ilyesmi csak nem tudom ki az :S lehet h szégyen de nem tudom :S bocsi h ezt itt kérdeztem meg!
vissza felé is elmondja és aztán elölről is és aztán még el is énekli, majd megszámolja, hogy a melyik betűből mennyi van.De a legdurvább, hogy behelyettesíti mondatokba, hogy mindenféle mondatrészi szerepre tudjon példát.És ezt egy levegővel csinálja meg 4x- er is.
Figyi képes rá mert ő el számolt végtelenig
kétszer is!!
ez a leghosszabb szó:
Lopadotemakhoselakhogaleokranioleipsanodrimhypotrimmatosilphiokarabomelitokatakekhymenokikhlepikossyphophattoperisteralektryonoptokephalliokigklopeleiolagōiosiraiobaphētraganopterýgōn
Ez egy fiktív étel neve Arisztophanész Nőuralom ( Ἐκκλησιάζουσαι, i. e. 448–380)) című komédiájának 1169-1170. sorában.
Görögül:
λοπαδοτεμαχοσελαχογαλεοκρανιολειψανοδριμυποτριμματοσιλφιοκαραβομελιτοκατακεχυμενοκιχλεπικοσσυφοφαττοπεριστεραλεκτρυονοπτοκεφαλλιοκιγκλοπελειολαγῳοσιραιοβαφητραγανοπτερύγων
wikipédián utánanézhettek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!