Mersz teljesen kifújt levegővel tüsszenteni?
Kíváncsi lettem, hogy mi történik, de nem mertem kipróbálni, pedig szinte mindig volt rá elég idő. Aztán kigyógyultam, és most már kipróbálnám tényleg, lehet.
Ha netán épp benne vagy egy kis meghűlésben vagy hiniben nyakig, megtennéd, hogy összegyűjtöd a bátorságodat és próbaképpen koppanásig kifújod a levegőt, amikor érzed, hogy érkezik a tüsszentés? Se éjjelem, se nappalom, egyszerűen tudnom kell, hogy megelőzhető-e ezzel a rusnya hapci, vagy csak fáj nagyon, vagy esetleg kiesel magadon és beléd költözik a világegyetem? Oké?
én is meg próbálnám! De az ERROR hogy állítólag az az agynak nem jó mert hirtelen kiduzzadó erek el pattanhatnak és hát agyvérzés!
Ha kipróbálnád szerintem olyan hogy nem HapcII hanem hpc olyan gyors és halk mint az egér ürüléke
Én tudom szabályozni a tüsszentés hangerejét és mértékét, de ehhez nem az kell, hogy teljesen kifújjam a levegőt. Igazából a technikát nem is tudnám elmagyarázni, mikor miért olyan, amilyen. :-)
Arra nem lennék képes, hogy teljesen kifújt levegővel tüsszentsek, még ha ki akarnám próbálni akkor se, mert tüsszentés előtt mindig van egy reflex-szerű leheletnyi levegővételem, ami után azonnal tüsszentek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!