Ha a mimbarik jóban vannak a vorlonokkal, akkor rávehetik
őket, hogy harcoljanak mellettünk a reptoidok ellen, az
inváziókor?
21/28 anonim válasza:
Nekem már tök mindegy az egész... Ha jönnek ,akkor biztosan fel fogjuk venni velük a harcot ,de nem is biztos ,hogy léteznek. Jó azt én is tudom ,hogy nem csak a Földön van élet és lehet ,hogy a Reptoidok is léteznek ,de mi van ,ha nem?? És ha léteznek ,mi van ha nem is akarnak minket megtámadni?? Ezért nem kell a Földnek készülődnie a Reptoidok támadására ,mert csak felesleges pánikot váltana ki és ha meg nem jönnek ,vagy kiderűl ,hogy nem is léteznek ,akkor ez az egész csak további őrűltségeket váltana ki.. És akkor mi van ,ha léteznek és tényleg idejönnek?? Szerintem ,ha léteznek is ,akkor is nekik felylettebb mindenük és úgy is mindenkit kinyírnának.. És ha nem is akarnak minket megtámadni ,hanem békéből jönnének ide ,vagy esetleg szövetséget kötni ,és az emberek pedig csak úgy rályuk támadnának ,akkor is mi szívnánk... TEHÁT FELESLEGES EZ AZ EGÉSZ!! ÚGY IS MINDEN LEHETŐSÉG SZERINT MI PUSZTULNÁNK EL!!!
2012. ápr. 12. 13:54
Új hír! Miután kinyitották az igazság ládáját, a Hírnökök felszálltak a Destiny-re, kikalapálták és átalakították, hogy szembeszálljanak a reptoidokkal. A lidércek, a drónok és a slim-ek viszont a reptoidok mellé álltak. A Ragadozókat túlságosan lefoglalják az Alienek, így nem tudni, beszállnak e a harcba.
Viszont biztató, hogy Rush és Eli kidolgozott egy reptoid-irtó nanovírust. Az Atlantisi replikátorok elvállalták a célba juttatást. Dylan Hunt is érkezik egy flotta élén. K.rva nagy csata lesz ebből! A bogárkirálynők, akiket a franciák megtermékenyítettek, már szülik a francia-lódarázs hibrid sereget.
Most befűtünk a nyavalyás reptoidoknak! ÁÁÁhhhhhhh.......
Elnézést, be kell vennem a Haldolomat...
2012. ápr. 15. 22:23
23/28 A kérdező kommentje:
Ha ez mind igaz, az ellenállás nem tájékoztatott, a képbe hogy kerülnek bele a franciák?
24/28 anonim válasza:
Szerintem ti túúúl sok csillagkaput néztetek :D XD
2012. ápr. 20. 06:20
Köztudott,hogy a franciák minden idegent utálnak, még az angolokat is. A reptoidokat meg hányásig gyűlölik. Csak épp nem szeretnek a vesztes oldalon állni. Így találták ki a hibridizációt. Bazi jó ötlet! Megnéznék egy vedra-ragadozó keveréket....
2012. máj. 17. 13:47
Tudom hogy urlenyek leteznek , akarcsak a reptoidok , meg a szurkek , de ti ezt most honnan veszitek???? A babylon 5
egy szep es jo sorozat de nem iigaziii . meg Strazynky honnan tudjon errol a lenyekrol? meg egyaltalan , ezek a csaak amiket ti mondtok hol jatszodnak ,???
2012. máj. 18. 08:57
2012. máj. 18. 08:57
akkor most segísek a rombolóimmal meg a halálcsillagommal? :DDD
2012. jún. 17. 17:31
Kapcsolódó kérdések: