Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ha a mimbarik jóban vannak a...

Ha a mimbarik jóban vannak a vorlonokkal, akkor rávehetik őket, hogy harcoljanak mellettünk a reptoidok ellen, az inváziókor?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 6. 14:48
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
90%
Akkor sincs esélyünk mert a centauri császár és az árynak a reptoidok oldalán lesznek...
2012. ápr. 6. 15:06
 2/28 anonim ***** válasza:
67%
javítok: árnyak*
2012. ápr. 6. 15:07
 3/28 anonim ***** válasza:
Betegek vagytok
2012. ápr. 6. 15:46
 4/28 A kérdező kommentje:
Az árnyak a reptoidok oldalán, ebben van valami. Viszont az árnyakat is rá kéne venni, hogy mellénk álljanak, de a reptoidok lehet szövetséget kötöttek velük. Viszont a vorlonok vannak olyan erősek, mint az árnyak.Tehát még lehet esélyünk.
2012. ápr. 6. 21:43
 5/28 anonim ***** válasza:
Biztos a Humor kategóriába akartad ezt írni?....
2012. ápr. 7. 20:06
 6/28 A kérdező kommentje:
Nem, az ufó észlelésekbe, de áttették. Ebben is a reptoidok beépített ügynökei vannak.
2012. ápr. 7. 21:01
 7/28 anonim ***** válasza:
8%
Sajnos utolsó kommentedben sem találom a humort......
2012. ápr. 7. 21:07
 8/28 anonim ***** válasza:
90%

Nem érted, hogy Cartagia császár már rég lepaktált az árnyakkal és a reptoidokkal ellenünk??? sőt, még a goauldokkal is!!!

VÉGÜNK!!!! a vorlonok meg rég elmentek a galaxisból...:S

2012. ápr. 7. 22:43
 9/28 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy Catagia lepaktált az árnyakkal, erre az ellenállás is rájött. De az árnyak, hajlandóak lennének összefogni a vorlonokkal. Ha csak a centauriak rá nem vették őket, hogy a reptoidok mellé álljanak. De szerintem a centauriak nem fognak segíteni a reptoidoknak, mert nem érdekük. A vorlonok nem hagyták el a galaxist, tudják jól mi készül és Kosh nagykövetet biztos, hogy elküldték már. Ha nem is az ellenálláshoz , hogy ne legyen feltűnő, máshoz. Ezért kell figyelni, mert tudod, hogy az álmainkban is megszólalnak, ráadásul rébuszokba, de ezt már tudjuk:D. Igazából a mimbarik segítségét kéne kérni, hogy a vorlonok télleg mellénk álljanak. A goauldok most mással vannak elfoglalva, épp a delta kvadránsban készülnek valamire, de az a tejút rendszer másik fele, most nem kell tartani tőlük.
2012. ápr. 7. 23:10
 10/28 anonim ***** válasza:

A reptoidok a Narnt ajánlották a centauriaknak ha melléjük állnak és azt, hogy "istenné" teszik Cartgaiát.

DE úgy tudom, hogy G'Kar már szervezi az ellenállást, a reptoidok és az árnyak ellen a Babylon 5-ön.

A vorlonokban továbbra sem bízom, se a csontosfejűekben, ne felejtsd el, egyszer már harcoltunk ellenük! Szerintem szövetkeznünk kell a Narnnal és meg kell szervezni az ellenállást, én azt se tartom kizártnak egyébként, hogy Kosh nagykövet egy reptoid kém!:S és a drazik? ők am nem reptoidok? vagy csak távoli rokonaik? mert feltűnő a hasonlóság:S

2012. ápr. 8. 00:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!