Ha a mimbarik jóban vannak a vorlonokkal, akkor rávehetik őket, hogy harcoljanak mellettünk a reptoidok ellen, az inváziókor?
Ezt nem tudtam, akkor az árnyakban sem bízhatunk, mert a reptoidok mellett vannak. A kentauriakon nem csodálkozom, különösen nem catagia-n. De ha legyőzzük a reptoidokat, így féken tarthatjuk a kentaurit is. A narnokban sem szabad megbízni, mert ők is a maguk hasznát fogják nézni ebben a háborúban és a karee érdekelt a fegyverkereskedelemben. Viszont a Narn-t kötelességünk lenne megvédeni, bár nem tudod melyik lesz előbb a Föld elleni vagy a Narn elleni reptoid invázió? A mimbarik ellen harcoltunk, de jó okuk volt, hogy megadták magukat és a vorlonokkal ők állnak legszorosabb kapcsolatban, tehát a mimbarikon keresztül a vorlonokat kell meggyőznünk, hogy álljanak mellénk. A plejádiak és a vorlonok mind első fajok vannak olyan erősek, mint az árnyak. Amúgy gyanítottam, hogy az árnyak állhatnak a reptoid invázió mögött.
A drazik nem hüllők és nem reptoidok, és a plejádiak tárgyahattak velük és úgy néz ki a brakirikkel együtt már mellettünk vannak. Sok drazi naszádot tudnak küldeni az invázió megfékezésérhez.
Esetleg mely első fajokat kéne még felkutatni, hogy megállítsuk az inváziót???? Örülök, hogy komolyan veszed ezt a kérdést, nem úgy mint a többiek.
A vorlonok mindig is kiszámíthatatlanok voltak. Amióta a mimbarik elkezdtek membránt gyártani, zeng tőlük egész Songwood! Ezt mindig is irigyelték a vorlonok. Ők csak a közlekedési iparban vehettek részt a vornóhorog gyártásban. Viszont nekünk köszönhetően megalakultak a
DJ-k (DroidJoin) amit be kellene látniuk hogy nagyobb party mint a logisztika. Tehát nagy valószínűséggel hogy rávehetők a harcra, de a döntő pillanatban vonakodás nélkül vonnak kardot ellenünk a vorlok. Don't "vorly" be happy! Sony
Amgy Cargatia császár.... és ez egy sorozat volt, a címe: Babylon 5-.-" egyeseknek nincs humorérzékük XD
am most hallottam, h a reptoidok elfoglalták a Ragesh III. kolóniát és megkezdődött a Narn elleni invázió... most már mi jövünk!!! el kellene kezdeni szervezni az ellenállást!
CHUCK NORRIS KINYIRNÁ AY EGÉSZ BANDÁT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
REPTOIDOK meg amugy jok nem gonoszak Catagia csa'sza'r nem letezik ezt a sok szart meg honnan szeditek , ufo tudom hogy leteznek de ez a sok szar amit itt osszehordtok az remes.
bizzunk Chuck Norrisban :)
Cartagia császár létezik, az ellenállás tett is fel képet róla a netre, humanoidnak néz ki, de nem ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!