Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ha a mimbarik jóban vannak a...

Ha a mimbarik jóban vannak a vorlonokkal, akkor rávehetik őket, hogy harcoljanak mellettünk a reptoidok ellen, az inváziókor?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 6. 14:48
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

Ezt nem tudtam, akkor az árnyakban sem bízhatunk, mert a reptoidok mellett vannak. A kentauriakon nem csodálkozom, különösen nem catagia-n. De ha legyőzzük a reptoidokat, így féken tarthatjuk a kentaurit is. A narnokban sem szabad megbízni, mert ők is a maguk hasznát fogják nézni ebben a háborúban és a karee érdekelt a fegyverkereskedelemben. Viszont a Narn-t kötelességünk lenne megvédeni, bár nem tudod melyik lesz előbb a Föld elleni vagy a Narn elleni reptoid invázió? A mimbarik ellen harcoltunk, de jó okuk volt, hogy megadták magukat és a vorlonokkal ők állnak legszorosabb kapcsolatban, tehát a mimbarikon keresztül a vorlonokat kell meggyőznünk, hogy álljanak mellénk. A plejádiak és a vorlonok mind első fajok vannak olyan erősek, mint az árnyak. Amúgy gyanítottam, hogy az árnyak állhatnak a reptoid invázió mögött.

A drazik nem hüllők és nem reptoidok, és a plejádiak tárgyahattak velük és úgy néz ki a brakirikkel együtt már mellettünk vannak. Sok drazi naszádot tudnak küldeni az invázió megfékezésérhez.

Esetleg mely első fajokat kéne még felkutatni, hogy megállítsuk az inváziót???? Örülök, hogy komolyan veszed ezt a kérdést, nem úgy mint a többiek.

2012. ápr. 8. 19:10
 12/28 KJUsul ***** válasza:
64%
Nem számít, A KÉZ elsöpri az egész galaxist, árnyastól vorlonnostól, reptoidostól. Már csak a Nietscheiekben bízhatunk. A Mélység alól felszabadult magógok már hűségesküt tettek nekünk, nagyon ízlett nekik a reptoidok húsa, néhány önállósodott borg kocka máris felvette velük a harcot....de számítunk Domíniumra is....
2012. ápr. 10. 19:19
 13/28 Cortega válasza:
74%

A vorlonok mindig is kiszámíthatatlanok voltak. Amióta a mimbarik elkezdtek membránt gyártani, zeng tőlük egész Songwood! Ezt mindig is irigyelték a vorlonok. Ők csak a közlekedési iparban vehettek részt a vornóhorog gyártásban. Viszont nekünk köszönhetően megalakultak a

DJ-k (DroidJoin) amit be kellene látniuk hogy nagyobb party mint a logisztika. Tehát nagy valószínűséggel hogy rávehetők a harcra, de a döntő pillanatban vonakodás nélkül vonnak kardot ellenünk a vorlok. Don't "vorly" be happy! Sony

2012. ápr. 11. 09:53
 14/28 anonim válasza:
40%
Már az egész világegyetem ellenünk van és mindenki meg fog támadni minket..... Kinyírnak minket ,mint a kutyákat és Hertakjas császár is a Reptoidok mellé állt ,tehát a Földnek vége.... (KI HISZI EL EZEKET??? ÉN NEM...) Szerintem mindenki higgyen abban ,amiben szeretne. Én nem szólok bele... De ha megkérdezitek magatoktól.. TI EZEKET MINDENFÉLE MŰSZEREK ÉS KOMUNIKÁCIÓ NÉLKÜL HONNAN TUDJÁTOK???
2012. ápr. 11. 13:45
 15/28 anonim ***** válasza:

Amgy Cargatia császár.... és ez egy sorozat volt, a címe: Babylon 5-.-" egyeseknek nincs humorérzékük XD

am most hallottam, h a reptoidok elfoglalták a Ragesh III. kolóniát és megkezdődött a Narn elleni invázió... most már mi jövünk!!! el kellene kezdeni szervezni az ellenállást!

2012. ápr. 11. 13:59
 16/28 A kérdező kommentje:
Na már most a Babylon 5 sorozatot ha figyelmesen végig nézted volna láthattad, hogy minden szava igaz. J. M. Straczinsky üzenni akart, ezek a fajok tényleg léteznek. A reptoidok itt vannak a nyakunkon, az ellenállás tud a Ragesh 3-ról, ott bázist rendeztek be maguknak. A vorlonokon nagyon sok múlik, mert első faj és nagyon fejlett, az ellenállás nem tudja fel venni a kapcsolatot velük, most a mimbarikkal egyezkednek.
2012. ápr. 11. 20:19
 17/28 anonim ***** válasza:
47%

CHUCK NORRIS KINYIRNÁ AY EGÉSZ BANDÁT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

REPTOIDOK meg amugy jok nem gonoszak Catagia csa'sza'r nem letezik ezt a sok szart meg honnan szeditek , ufo tudom hogy leteznek de ez a sok szar amit itt osszehordtok az remes.

bizzunk Chuck Norrisban :)

2012. ápr. 11. 21:07
 18/28 A kérdező kommentje:

Cartagia császár létezik, az ellenállás tett is fel képet róla a netre, humanoidnak néz ki, de nem ember.

[link]

2012. ápr. 11. 22:15
 19/28 anonim ***** válasza:
Cartagia császár egy alakváltó reptoid!
2012. ápr. 11. 23:10
 20/28 anonim válasza:
ez egy új játék? :D
2012. ápr. 12. 06:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!