Milyen hangszer a masz tuba? Osztálytársam mondja hogy masz tubál.
Figyelt kérdés
Valamilyen tubaféle?2009. jún. 16. 17:29
42/57 Felcsi válasza:
1 hete nem röhögtem ilyen jó ízűt. NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!
45/57 anonim válasza:
hát szerintem ez így volt megszervezve... valaki biztos majd felrakja te meg nevetség tárgya leszel! na de akkor is kész röhej, és inkább így raktad volna be a napinemszarra.. ez az én véleményem!
46/57 anonim válasza:
azt a k*rva ez igen nagy anyamot meg most ish dolok a rohogestol...XDD
a hulye háát ezt azert en is 13 eves vagyok de en tudtam hogy mi az ...:PP
jah es igeen lajkoltam az igynevess.blog.hu-n
amarha igen nagy...xDD
47/57 anonim válasza:
gyháá.xDDD
ez oltárii..XDD
Amugy kérdésedre a válasz:
nem " masz tuba " semmiféle tubához nincs köze , hanem maszturbál ami annyit jelent önkielégítés.
48/57 anonim válasza:
Ti tényleg ekkora nyomorék, semmirekellő, 0 IQ-s idióták vagytok, hogy komolyan veszitek ezt a kérdést és még válaszoltok is neki segítőkészséggel? Istenem, ennyi gyökeret...
49/57 anonim válasza:
ez egy komolya zenei kérdés nemtom mért kell röhögni Kovi erre nem egy szimfóniát írt:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!