Szerintetek jó ötlet? Nem lesz semmi bajom?
Figyelt kérdés
úgy érzem hogy egy olyan hableány vagyok mint a h2o-ba.. felmelegszik a víz ha úgy tartom a kezem, sőőt még le is tudom hűteni, meg néha mozgatni is tudom! de ha vízzel érintkezek nem változok át:( ez szerintem azért van mert csak kinti víz hatására változhatok át, ezért azon gondolkoztam hogy kimegyek a tiszára. nem fogok ilyen hidegbe megfázni? (sztem nem mert a sellők nem fáznak meg de azért gondoltam ti biztos jobban tudjátok)jó ötletnek tartjátok ezt? a válaszokat előre is köszönöm:)
13/L
2012. márc. 31. 00:13
11/18 A kérdező kommentje:
hmmm menten elélvezek..:$ de a fosás hogy megy nekik? én ugy láttam hogy nincs végbélnyílásuk:S
2012. márc. 31. 00:33
13/18 Agytörzsi Prof. válasza:
Igazad van,normális körülmények között nincs! De hableányológus is vagyok, tehát pontosan tudom, hogy miről beszélek. Arra a kis időre 1 rés támad a testükön, és itt távozik a híg széklet(fos).
14/18 A kérdező kommentje:
hallod te nagyon okos vagy:O ezt a hableányológus szakmát hol tanultad? jár hozzá doktori cím is?
2012. márc. 31. 00:40
15/18 A kérdező kommentje:
kérlek segíts mert énis hableányológus szeretnék lenni:) de persze csak akkor ha nemvagyok hableány:D holnap kimegyek a tiszára és megpróbálom. de azért a biztonság kedvéért viszek magammal sót, hátha nem olyan sós a vize hogy átváltozzak..
2012. márc. 31. 00:48
16/18 anonim válasza:
terhes leszel, 6os ikrek plusz 3 kutya 5 macska és egy papagáj
17/18 anonim válasza:
Szerintem meg nyugodtan menj a Tiszába ha át is változol ne ess kétségbe erre vagy kitalálva, ja és ti hableányok attól élveztek el legjobban ha a Tisza habja csapdossa az arcotokat. Másrészt ti hímnős élőlények vagytok szóval majd ha nagyobb leszel megtermékenyíted magad az uszonyoddal.(ja és én meg habnőgyógyász vagyok)
18/18 anonim válasza:
Na jo, csak ugy megkerdezem, hogy ezt most tenyleg nm poennak szantad? Mert ha nem akkor tudok jo psihologust ajanlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!