Szerintetek jó ötlet? Nem lesz semmi bajom?
úgy érzem hogy egy olyan hableány vagyok mint a h2o-ba.. felmelegszik a víz ha úgy tartom a kezem, sőőt még le is tudom hűteni, meg néha mozgatni is tudom! de ha vízzel érintkezek nem változok át:( ez szerintem azért van mert csak kinti víz hatására változhatok át, ezért azon gondolkoztam hogy kimegyek a tiszára. nem fogok ilyen hidegbe megfázni? (sztem nem mert a sellők nem fáznak meg de azért gondoltam ti biztos jobban tudjátok)jó ötletnek tartjátok ezt? a válaszokat előre is köszönöm:)
13/L
Ez hogy tartozik a szerelem/szex témához angyalom?
Ha a meleg vizet nyitod meg tényleg szabályozhatod a hőmérsékletet és így fordítva.
Egyébként nem lehetsz sellő, mert a H2o-ban tenger alatt valami barlangba találták meg a titokzatos erőforrást amiből elméletben csak egy van. Egyébként ha figyelmesen nézted a részeket láthatod a benti víz ugyanaz mint a kinti tehát felesleges kipróbálnod.
19/F
óó köszönöm nagyon aranyosak vagytok:)
amugy azért tartozik ebbe a kategóriába mert elgondolkoztam azon hogy a hableányok hogy b@sznak?:O és akkor hogy lesznek kis hableányok?
jóóó víz megsózását kipróbálom.. de nemakarom a házunkba elrontani a vizet, ezért a tiszát fogom megsózni:))
a Tisza nagybetű, helyesírás egyes..leülhetsz
(te valószínűleg nagyon unatkozó húszéves lődőrkölök, menj inkább bulizni egyet:D)
13 éves lány vagyok, nem láttad? értelmes olvasásbol hanyas voltál? vagy talán a szemeddel van baj, drágaa..??
a Tisza tényleg tenger?:O ezt nemis tudtam. köszönöm Prof. ugy érzem egyre okosabb leszek:) és még a sót sem kell pocsékolnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!