Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Szerintetek jó ötlet? Nem...

Szerintetek jó ötlet? Nem lesz semmi bajom?

Figyelt kérdés

úgy érzem hogy egy olyan hableány vagyok mint a h2o-ba.. felmelegszik a víz ha úgy tartom a kezem, sőőt még le is tudom hűteni, meg néha mozgatni is tudom! de ha vízzel érintkezek nem változok át:( ez szerintem azért van mert csak kinti víz hatására változhatok át, ezért azon gondolkoztam hogy kimegyek a tiszára. nem fogok ilyen hidegbe megfázni? (sztem nem mert a sellők nem fáznak meg de azért gondoltam ti biztos jobban tudjátok)jó ötletnek tartjátok ezt? a válaszokat előre is köszönöm:)

13/L

2012. márc. 31. 00:13
1 2
 1/18 anonim válasza:
100%
ezt ugye te se gondoltad komolyan.?XDDDDDDDDDDDDDDDD
2012. márc. 31. 00:16
 2/18 anonim válasza:

Ez hogy tartozik a szerelem/szex témához angyalom?

Ha a meleg vizet nyitod meg tényleg szabályozhatod a hőmérsékletet és így fordítva.

Egyébként nem lehetsz sellő, mert a H2o-ban tenger alatt valami barlangba találták meg a titokzatos erőforrást amiből elméletben csak egy van. Egyébként ha figyelmesen nézted a részeket láthatod a benti víz ugyanaz mint a kinti tehát felesleges kipróbálnod.

19/F

2012. márc. 31. 00:17
 3/18 A kérdező kommentje:
de teljesen komoly. szerinted jó ötlet?
2012. márc. 31. 00:17
 4/18 anonim válasza:
100%
Nem jó ötlet, mert ha belegondolsz a kinti víz ugyanaz mint a benti, mind a kettő édesvíz. Neked sós víz kell, de azt nem találsz Magyarországon. Esetleg sózd meg a vizet akkor lehet működik ha hozzáérsz, de vigyázz, meg ne lássa senki!
2012. márc. 31. 00:19
 5/18 A kérdező kommentje:

óó köszönöm nagyon aranyosak vagytok:)

amugy azért tartozik ebbe a kategóriába mert elgondolkoztam azon hogy a hableányok hogy b@sznak?:O és akkor hogy lesznek kis hableányok?

jóóó víz megsózását kipróbálom.. de nemakarom a házunkba elrontani a vizet, ezért a tiszát fogom megsózni:))

2012. márc. 31. 00:24
 6/18 anonim ***** válasza:

a Tisza nagybetű, helyesírás egyes..leülhetsz

(te valószínűleg nagyon unatkozó húszéves lődőrkölök, menj inkább bulizni egyet:D)

2012. márc. 31. 00:25
 7/18 Agytörzsi Prof. ***** válasza:
Kitűnő ötlet! Biztosan nem fázol meg, hiszen tudod a vizet melegíteni. És mivel a Tisza sós, mint tudjuk, mert tenger, nagyobb a felhajtóerő is! Ez majd megóvja az édes, kis habtestedet a megfázástól, sőt immunis leszel bizonyos dolgokra is. Csak a sodrással kell megbírkóznod, hiszen erős sodrású tenger a Tisza.
2012. márc. 31. 00:26
 8/18 juventino92 válasza:
Jézusom... :DDDDDD
2012. márc. 31. 00:29
 9/18 A kérdező kommentje:

13 éves lány vagyok, nem láttad? értelmes olvasásbol hanyas voltál? vagy talán a szemeddel van baj, drágaa..??

a Tisza tényleg tenger?:O ezt nemis tudtam. köszönöm Prof. ugy érzem egyre okosabb leszek:) és még a sót sem kell pocsékolnom.

2012. márc. 31. 00:30
 10/18 Agytörzsi Prof. ***** válasza:
Na igen, a b@szás! Ez nehezen megy a hableányéknál,mivel egyneműek.De ha felloban a szerelem szikrája közöttük, akkor az egyikük rövid időre csápszerű f@lloszt növeszt. Ezzel a kiszemeltjét irtózatosan szájbateszi úgymond, aki összefossa magát menten. Nem túl izléses a szerelmi életük,sajnos! Viszont perverz, mindenképp próbáld ki!
2012. márc. 31. 00:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!