Összeesküdtek ellenem a macskáim?
Figyelt kérdés
Egy ideje nagyon furcsán viselkednek a cicáim. (3an vannak). Egyre többször kapom őket sugdolózáson. Összegyűlnek egy kupacba, és pusmorognak, és közben engem néznek. Nagyon ferdén néznek rám-már félek tőlük. Nem akarok úgy járni, mint a kertben az egerek. Egyik nap találtam az egyikőjük alvókosarában egy tervrajzot-az én szobámat ábrázolta, és ahogy kivettem a rajzból (sietnem kellett, mert hallottam, hogy jönnek), este akarnak megtámadni, amikor ők éberek, én pedig kiszolgáltatott vagyok, mert alszom. Igazából azóta csináljá ezt, amióta gazdasági megfontolásból lecseréltem a whiskas kajájukat Tesco gazdaságos macska kajára. Szinte érzem rajtuk az iszonyatos bosszúvágyat, és egyre jobban rettegek. Mivel kicsi országunkban már jobban védik az állatokat mint az embereket, ezért nem merem őket agyoncsapni 1 szívlapáttal, mert letartóztatnak állatkínzásért. Mit tegyek??2012. márc. 18. 20:09
11/18 anonim válasza:
Szerintem hülye vagy,mint a tök....:D:D
12/18 anonim válasza:
megpróbáltátok már megbeszélni a dolgot?
13/18 anonim válasza:
Halihó, élsz még? :D
Nekem is 3 macskám van, ők már a menekülési útvonalat is kidolgozták, és olyan szaltókat is lenyomnak, csak nézek..nem értettem, miért nyalogatta a nyakam az egyik, masszírozgatott miközben tévéztünk, de most az írásodból rájöttem, valami nálunk sincs rendjén. ja, és a kisebbik használja a gépet is, egyik nap lebukott..
14/18 anonim válasza:
Én azt mondom, azonnal kerítsd be az ágyadat dróthálóval, amibe áramot vezetsz, ez az egyetlen megoldás!Vagy hozz a lakásba egy sziámit, vagy orosz kéket, azok mindíg megoldják a problémát!fizetségül ajánlj fel a sziáminak halas rízst, az orosz kéknek meg vodkával átitatott lazacot a szolgálataikért! ;)
15/18 anonim válasza:
Áá szóval megtaláltad a tervrajzot... ez azt jelenti hogy turkáltál a cuccaim között:@@@.. EZ BOSSZÚÉRT KIÁLT!!!...
Szerető macskád, Cirmii.
16/18 A kérdező kommentje:
Tudtam, hogy ez lesz!!! Itt is megtaláltak...... látták, amikor írtam ide. Sajnos nem lehet velük beszélni, nagyon nagy bennük a bosszúvágy. A mai nap folyamán végleges döntést hoztam: megyek a síntérre egy kutyáért.
2012. márc. 25. 13:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!