Miért nem törödnek sokan a hejesirással?
Figyelt kérdés
lassan kezdem aszt hinni hogy csak én irok hejesen2009. jún. 12. 07:10
1/17 anonim 

válasza:

Hihi! Lehet hogy nem tudnak, vagy nem àll modukban! én pl. az é és à betüt, nem tudom nagybetüvel irni, mert francia a billentyüzet! ékezetet is 3 gomb megnyomàsàval tudok tenni, az is csak rövid! Ha nevet irok, akkor beszoktam valahonnan màsolni a nagybetüt! pl. éva->Éva az kész is!:)
2/17 anonim 

válasza:

Hát ha szerinted csak Te írsz helyesen,akkor forgasd a helyesírási szótárt szorgalmasan.
3/17 anonim 

válasza:

Én se értem egyébként miért nem lehet hejesen irni végre valahára már. Látod mi vagyunk csak ijenek akik még tudnak hejesen irni és nem tele hejesirási hibákal. szörnyü egyesek mit meg nem engednek maguknak XD.
4/17 anonim 

válasza:

Te se írsz helyesen mert azt nem "heJesen" hanem: Helyesen...
5/17 anonim 

válasza:

Senkinek nem tűnt fel, hogy Humor kategória...?
6/17 anonim 

válasza:

"Miért nem törödnek sokan a hejesirással?
lassan kezdem aszt hinni hogy csak én irok hejesen"
Na, ne okoskogy! Töb hiba van már a kérdésedbe is! Pl. nem "miért", hanem "mért" a hejes, a "hejesirás" szó pedig nagy betüvel irandó, "Hejesirás", mert ez Tulajdonév!
7/17 anonim 

válasza:

hahó ez egy vicc! látom sokan nemvették észre. :D
8/17 anonim 

válasza:

Úristen..ez vicc..sok hülye meg idejön okoskodni.
9/17 anonim 

válasza:

hát mert a hejjes sírás sem töröddik vellünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!