Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Megcsaltam a barátnőm?

Thebully kérdése:

Megcsaltam a barátnőm?

Figyelt kérdés
A minap egy hölgy ismerösömet megböktem a facebook-on.
2012. márc. 3. 23:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Uram teremtőm! Az már nem csupán megcsalás, akár 15 év fegyházbüntetés is járhat érte!

Hogy hová fajul ez a világ... Nagyon, NAGYON vigyázni kell ezekkel a bökdösésekkel...

Talán, mivel első alkalom, megúszod egy figyelmeztetéssel!

2012. márc. 3. 23:16
 2/13 anonim ***** válasza:
nem szégyelled magad?...
2012. márc. 3. 23:22
 3/13 A kérdező kommentje:
Értem.És ha mégis elitélnének,mit csináljak?Ha igen akkor én letaposok az Egybesült Államokba.De azt hallottam hogy ott meg 3 államban is működik még a halálbüntetés!Nem akarom hogy magsüssék a seggem mint annak a sültmalacnak itt a GYK.-n!Most mitévő legyek?
2012. márc. 3. 23:26
 4/13 anonim ***** válasza:
Egybesült állhabok!
2012. márc. 3. 23:29
 5/13 anonim ***** válasza:
A barátnőd nevében mondom, hogy megérdemelnéd sült malac sorsát! Két választásod van: vagy kimész az USA-ba, vagy itthon rendezünk disznóvágást. (A helyedben inkább Amerikát választanám, mert ők emberségesebbek. Mi viszont élve szoktuk megnyúzni a röfit :D)
2012. márc. 3. 23:38
 6/13 anonim ***** válasza:
megcsaltad??? hogy meg csaltaad??? az egész életét tönkre vágtad!!!!! MTI KÉPZELSZ???? ÚRISTEN!!! ILYEN BUNKÓT!!! ... :'( a férfiak mért nem tudnak érzőszívűek lenni??? :'( szegény lány... :( most biztos depressziós lett.
2012. márc. 4. 03:38
 7/13 anonim ***** válasza:
biztos terhes, akit meg böktél
2012. márc. 4. 04:58
 8/13 A kérdező kommentje:

Dehát csak egyszer böktem meg,ez olyan nagy bűn?

Ezt szerintetek már nem lehet megbocsátani?És ti még sosem bőktetek meg senkit face-en?Félek hogy emiatt elvesztem őt!Hogyan engesztelhetném ki?De ha mégis disznó vágásra kerülne sor akkor inkább legyek itthon hurka,kolbász mint a ki_baszott jenkik hamburgere!!! :)

2012. márc. 4. 12:04
 9/13 A kérdező kommentje:
Ja,amúgy nem lett terhes mert újjal böködtem meg!!
2012. márc. 4. 12:05
 10/13 anonim ***** válasza:
hát én aztán nem bocsájtanék meg neked, hűtlen disznó
2012. márc. 4. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!