Nagyon durva! Most mit tegyünk? Lehet, hogy nekünk kell majd takarítani a lányvécét a suliban! (bőv lenn)
Hát ez bizony nagyon hosszú lesz, de olvasd végig, mert szakadni fogsz a röhögéstől:
Három barátnőmmel naplót vezetünk. Nem tudom, hogy miért, de valahogy, eszünkbe véstük, hogy eldugítjuk és leamortizáljuk a vécét. Vagy azért, hogy lehessen valami izgalmasat írni a naplónkba, vagy mert a vécék a suliban olyan bénák voltak. De inkább az utóbbiért.
Szóval egy olyan vécéről van szó, amiről le vannak törve kisebb-nagyobb darabok belülről (a peremről, vagy nem tom mi az), ki van mozdulva az ajtó, ez miatt nem lehet bezárni rendesen, és egy 4 cm-s résen be lehet látni ezért (vagy több), méghozzá nagyon béna is az a WC. Ezért akartuk leamortizálni és eldugítani.
Először csak a dugítással próbálkoztunk. Beledobtunk briósdarabkákat, meg lehúztunk egy BRAVO-s üdítős dobozt, (a 2dl-es fajtát, nem a fél literes üveget),és a végén már odáig fajult a dolog, hogy volt a mosdóban egy nagy szekrény, azon pedig polcok. Abban tárolták nagy hengerekben a vécépapírokat, meg ilyen pamuttörlőkendőket (először egy ilyen rózsaszín törlőkendőt húzott le az egyik barátnőm), meg suvickoló szereket, és még a kézmosó csap leszerelt részeit is. Na egy ilyen kézmosónak az egyik részét akarta lehúzni a vécén az a barinőm, aki lehúzta a brióst meg a BRAVO-t is a vécén. Aztán végül mégse húzta le, de én meg a következőket csináltam:
- kifeszítettem egy felmosót a vécében, hogy mikor valaki benyit ráessen.
- lehúztam egy csomó szappanos vécépapírt, hogy odalenn habozzon.
És a végső incidensem:
- Betoltam egy bazi nagy felmosóvödröt a vécé és a bent lévő kuka közé (ez később valahová eltűnt, de fogalmam sincs hová :O) és egy széket is betettem a vécé elé, hogy ne lehessen bemenni. xD
Ezt, miután a barinőim meglátták, röhögni kezdtek, és az egyik legidétlenebb kinyitotta a nagy szekrényt, és kivett belőle mindent: vécépapír, gumikesztyű, rongy, mosogatószer és rádobta a vécére, vagy csak szimplán behajította az ajtón. Előtte azzal a sok guriga vécépapírral pedig azt játszottuk, hogy én meg egy másik barinőm (aki még itt nem szerepelt a listán) bementünk abba a gagyi vécébe, és ott röhögtünk, meg teljesen véletlenül levertük a tartály tetejét, és közben a másik 2 kint lévők meg dobálták be a sok guriga vécépapírt, és mi meg kirugdostuk, meg adogattuk őket. Erre bejött az osztályfőnökünk! :OO És letagadtuk, hogy mi dobáltuk szét, csak annyit mondtunk, hogy "lenn volt a földön mi meg kiadogattuk".
Visszatérve: ezt követően, hogy az eszement barinőm szétbombázta a vécét, én folyton kiabáltam, hogy:
- Ne, ne csináld ez már túlzás! - de azért röhögtem.
Úgy hagytuk, és kimentünk. Angol óránk volt. Erre vagy az óra felénél bejött a tagozatvezető-nő és kérdezte, hogy ki randalírozott a vécében! :OOO xDDDDDDDDDDD
Mi meg csak ültünk és letagadtuk! Aztán, valahogy valaki megtudta, hogy mi voltunk, szólt az osztályfőnökünknek, aki valamilyen okból kifolyólag, csak a "dobálós, szétbombázós" barinőmet, meg aki a brióst húzta le, azoknak mondta, hogy mehetnek le a TG-hez (tagozatvezetőhöz). Én meg a másik barinőmmel elmentünk órára. Ott izgultunk, és nem jöttek vissza a másik kettő. Ebéd óránk jött: még mindig nem jöttek vissza! :OOO Kezdtünk aggódni! :OOO
Aztán az ebédóra negyedénél végre visszajöttek! Beszámoltak nekünk mindenről, röhögtünk, letagadták amit tudtak... Aztán a TG azt mondta nekik, hogy a Taksi-csaj (így hívjuk a takarítónőt aki ott takarít a mi emeletünkön) mindennap sírva megy le hozzá, hogy mi direkt szívózunk vele. Persze ze nem volt igaz...
Aztán pár nap múlva lementünk mi is a másik barinőmmel, meg a szétbombázóssal, mert a 4. barinőnk kirándulásra ment, és a TG tökre leszidott, hogy mit csináltunk, meg hogy a sulinak volt olyan, hogy nem volt pénze vécépapírra, és úgy kellett összekuporgatni a pénzt, meg ilyenek. XDDDDD
Mi meg elnevettük magunkat egy csomószor. Erre azt mondta:
- Most ezen mi olyan vicces?
- Semmi csak...! - mondtuk mi.
Aztán azt mondta, hogy kérjünk bocsánatot a Taksi-csajtól. Meg még az előző barinőim mikor lementek azt mondta, nekik, hogy találjanak ki valami büntetést maguknak, meg nekünk is, mert ha nem találunk ki vmit az lesz, hogy 1 teljes hétig mi takarítjuk a lány vécét! XDDDDDDD :OOOOOOO
Fúj, én aztán nem fogom! Végül aztán bocsánatot kértünk a Taksitól! Most mi lesz?? Segítség!!!
XDDDDDDDDDDDD
a sok csitri ide jön csodálni a kérdezőt,hogy "úristen milyen vicces,mi is csináltunk ilyet *-*,mit kell ezen annyira kiakadni? :'''D"
én is csinálok hülyeséget,de nem ilyeneket.Igenis tinir*banc vagy.igaz nem ismerlek,de a stílusodból le tudom következtetni,hogy milyen vagy.Minek tetted fel a kérdést??Csak azért hogy dicsekedj vele,ami eléggé szánalmas.hogy mit csináljatok??én a helyetekben elásnám magam szégyenemben.és ezt egy 13 éves lány írja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!