Hol vagyok nagyobb biztonságban, ha támadnak a reptoidok?
Lassan itt a december és jön az invázió. Most egyedül lakok és éjszakánként a holdat firtatva kissé félek a támadástól. Szeretnék nagyobb biztonságba lenni, majd ha eljön az ideje.
Most kaptam egy olyan lehetőséget, hogy beköltözzek egy koliba, ez elgondolkodtatott. Ott nem lennék nagyobb biztonságban? Ráadásul ott tudnék másokat is rávenni, hogy alkossunk egy reptoid-ellenes sejtet.
Mi lenne a jó döntés a biztonságom érdekében?
madam x-otic megvéd minket, mert aki ő rá rosszat mond azt kötőtűvel megszúrja!
A badacsonyi görényembernek biztos védelme va. Ő tud segíteni, keresd a józsefvárosi piacon, ott vásárolgat délutánonként.
DE! Figyelj hogy NE SÁRGA ruhában jelenj meg mert kitépi a betyárkörtéid..
Rájöttem, hogy reptoid-jelmez gyártó céget alapítok, és decemberig meggazdagszom belőle. Ehhez kisbefektetőket keresek.
Az én válaszom is az tehát, hogy öltözz reptoidnak, és akkor biztonságban leszel. Tudok valakit, akinél majd -khmm...- beszerezheted az álruhádat, jutányos áron:)
Attól függ mikor támadnak:
Ha délelőtt akkor az iskolába vagy a legnagyobb biztonságban
Ha délután akkor a kocsmában
ha éjszaka akkor a sztriptíz bárban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!