Ki tud nagyobb hülyeségeket válaszolni?
-ÉN VAGYOK AZ APÁD.
-K...A NAGYMAMÁM.
Egyszer volt hol nem volt volt egy vénember, aki olyan vén volt hogy eleve vénen született, úgy hívták károlybá aki egy kis házban lakott a feleségével károlybánével...
A kis ház előtt végtelen nagy kekszföldek voltak ahol károlybá minden nap rengeteg kekszet kapált, ám de az egyik nap talált egy zöld kekszet, ez a zöld keksz megszólalt: nézzed már! egy beszélő zöld keksz vagyok lololoolol! és azzal hogy károlybá egy ilyen eseményen esett túl hirtelen túllépte a hülyeség határait így egy hatalmas féreglyuk jelent meg az égbolton, majd a hülyeség határain túlról érkezett NAGY LEBEGŐ KUKIISTEN jelent meg, majd mély hangon megszólalt: ÉÉÉN VAGYOOOK A NAGY LEBEGŐŐ KUKIISTEEEN, HAJOLJATOK MEG ELŐTTEM MERT FEHÉR HARAGOM LESÚÚÚÚJT REÁTOK... ám de hirtelen megjelent a szuperhős, a Radiátor Hajigáló Gladiátor Aligátor, aki egy varázsradiátort dobott az ég felé ami visszaűzte a kukiistent a hülyeség határain túlra! (majd a trollok sikítva hánytak a teherautóra!) A kalandos nap után károlybá visszaballagott a kis házába, károlybánével az este dugtak egy jót, majd 9hónap múlva gyerekük született aki egy óriási keksz volt, de károlybá az egyik este megette... itt a vége, és nem máshol mert itt <---
Bekormozta a düftin a laminációt, így teljes erőből kipreparáltam a hetes csavart, most hasít mint állat.
Hazavágta a dózni az ólomakksit, körültekintően meghegesztettem a hecsedlit, mert ez ma már nem luxus.
A célod egyszerű: A teljes nyomorúság a Földön.
Indítékod: az átlagnál egy kicsit erősebb benned a bosszúvágy, mert az iskolai szünetben mindig elvették a tízóraid.
Első Fázis:
Ideje hozzálátnod. Az első dolog, amit meg kell tenned: egérré változtatni a NATO főparancsnokát. Ezzel felhívod magadra a világ figyelmét, az emberek megdöbbenve értesülnek érkezésedről. Ki ez az Oszama-epigon? - kérdezgetik majd megrettenve. Honnan a pokolból jött ez? És miért transzformálta magát egy számítógépbe?
Második Fázis:
Ha ezzel megvagy, a következő lépés: megszentségteleníteni a Kremlt. Figyeld meg, ezután számítógép-programozók hordái szegődnek nyomodba, hogy parancsodra romboljanak és pusztítsanak. Neved eggyé válik azzal a szörnyűséggel, amit az emberek úgy emlegetnek, hogy: Britney Spears! Ezt suttogja majd halála előtt mindenki.
Harmadik Fázis:
Végül felvonultatod titkos fegyvered: az időjárásbefolyásoló-gépet, amely előidézi a politikusok igazmondási rohamát. Ezek után előbújhatsz Mu szigetéről, a világ a lábaid előtt hever.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!