Fel tudom köhögni a péniszem egy nagyobb megfázás során?
Figyelt kérdés
Mikor köhögök úgy érzem feszül ott lent....Nagy lehet a gond?2012. jan. 30. 19:41
1/12 anonim válasza:
én már négy éve ígyvagyok,semmi gond nemlesz
2/12 anonim válasza:
lehetséges, a végbeleden felkúszik a péniszed és ha szerencsés vagy a szájnyílásodon fog távozni, ha nem akkor, az orrodon fog távozni a péniszed
3/12 A kérdező kommentje:
és ha miközben felcsúszik én pukizok? akkor a végbélnyílásomon fog távozni? :O
2012. jan. 30. 20:31
4/12 anonim válasza:
nem pukizni, hanem fingani kell és nem lesz gond
5/12 A kérdező kommentje:
És ha éppen az orromon jön ki egy tüsszentés során pl. matekon? hová dugjam a feltüsszentett péniszem?
2012. jan. 30. 20:35
7/12 A kérdező kommentje:
de akkor elpazarlom a férfiasságom egy gyermeteg játékra.Meg ha egyben jön ki?Hirtelen nem tudnám hová tenni....sem ledarálni...
2012. jan. 30. 20:39
8/12 anonim válasza:
én már soxor felköhögtem a péniszem
9/12 anonim válasza:
Nehogy ledaráld már!!!oszt utána honnan lesz??inkább dugd vissza a seggedbe,onnan majd visszamegy a helyére...
10/12 anonim válasza:
Szerintem keress barátnőt magadnak,ne a saját valagadba dugdosd a p.öcsödet te idióta!!
:DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!