Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Megfázás? Vagy nagyobb a baj?

Megfázás? Vagy nagyobb a baj?

Figyelt kérdés
Tegnap reggeltől nagyon fáj a torkom.Gondoltam biztos megfáztam...erre elkezdett fájni a nyakamban valami, ami olyan mint a nyirokcsomó....Aztán a tüdőm is fáj....Folyik folyamatosan az orrom, ráz a hideg.Lázam nem volt még...mi lehet a bajom??
2010. dec. 23. 12:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez találós kérdés?
2010. dec. 23. 13:01
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem, csak tegnap anyukám megilyesztett mert mondta hogy az a valami a nyakamban nem nyirokcsomó, hanem valami más...és az azóta kezdett el nőni amilyóta beteg vagyok
2010. dec. 23. 13:16
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát nem vagyok orvos, és hülyeséget se akarok írni! De azt tudom ajánlani hogy pihenjél egy kicsit, igyál forró citromos teát,C vitamint szedjél, hogy az immunrendszered erősödjön,fokhagyma, vagy hagymát is fogyasszál, hogy a véred tisztuljon!
2010. dec. 23. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!