Hogy kell elkésziteni a mákos lecsót lekvárral?
Figyelt kérdés
a recept és a hozzávalók érdekelnének.2009. máj. 31. 14:14
11/15 anonim válasza:
4 személyre:24,32 deka sózott mák(lehetőleg mozsaras), 27,8dkg aszalt csó, 19,21dkg fényezetlen zöld kvár és 4 szem le.A kvárt összefőzzük a csóval(kb13óra),mehet rá a le,majd a mák.(a le-t elég egyszer belerakni)
12/15 anonim válasza:
Húúú. Milyen finomságok hangzanak el itt!
Nekem a kedvencem a rántott disznózúza.
13/15 anonim válasza:
dr.Mák Virág rendelési ideje nem változott.
14/15 anonim válasza:
vagy elkészítheted így is (ez saját recept) nekem bevált.a lecsót elkészíted langyos vizen sóval megpuhítva.leveszed a tűzről és félre rakod had hűljön ki.ezalatt a mákot összekevered egy kis liszttel ettől jó omlós lesz.rádobod a hideg lecsóra majd beteszed a mikróba kb 30 percre.ettől lesz igazán ropogós és szép aranybarna.kiveszed majd hagyod kihűlni.kikened a pohár szélét pálinka lekvárral .a pezsgős poharakba öntöd a mákos lecsót.jó étvágyat hozzá!
15/15 Elton Leonidas válasza:
valahogy így: http://www.youtube.com/watch?v=hPMRLoxj5YI
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!