Hogyan kell a zacskós levest profi módon elkészíteni?
Figyelt kérdés
:D2010. aug. 10. 21:01
2/8 anonim válasza:
Szigorúan és pontosan tartsd be a tasakon lévő elkészítési útmutatót!
A profi szakácsok is így csinálják... :-))
4/8 A kérdező kommentje:
:D
És a Valaminek mi a receptje?
Valamit akarok enni.
2010. aug. 10. 21:29
5/8 anonim válasza:
Öntsd bele a zacskóba a forró vizet, és kész a zacskós leves :DD
6/8 anonim válasza:
Hozzávalók:
20 dkg zacskó egészben
10dkg átlátszó zacskó
1 db mikulászacskó
1 zacskó zacskó
ízesítéshez egy kis zacskó + zacskó fülek
7/8 anonim válasza:
teszkós zacsinak gazdaságos íze van!
8/8 anonim válasza:
Valami:
Fogjuk a valamit és jól megpucoljuk valamivel,majd belehejezzük valamibe, de lehetőleg olyan valamibe, amivel lehet is kezdeni aztán valamit, ezután hááát körűlbelül valamikor kivesszük, nagyon fontos szabály, hogy véletlenül, ki ne maradjon... valami. És máris elkészült a valami!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!