Hogyan szivassam meg a batyjamat?
Figyelt kérdés
o 25 eves es allandoan megeszi a kajamat amit apa csomagol nekem reggelire a suliba.. es meg szeretnem szivatni hogy lealljon (mar probaltam vele megbeszelni nem hasznalt) (bocsi hogy nincsenek ekezetek)2012. jan. 31. 16:21
1/5 anonim válasza:
Rakj a szendvicsbe szárított rákot, halat (teknőskaja)vagy v. mi undorító dolgot... bár én a bátyámnak ezeket a szájába szórtam mikor aludt :D
2/5 anonim válasza:
Kaport tegyél bele az nagyon rossz! Ismerős volt ! :D
3/5 anonim válasza:
Jó erősen sózd meg! Vagy valami fűszerrel, de csípjen rendesen!xD Majd írd meg, hogy reagált :D
4/5 anonim válasza:
csinálj valami olyan kaját amibe paprika van, és tegyél bele egy kicsi nagyon erős paprikát is , az elején felsem fog neki tünni :D..aztánmeg....:D
5/5 anonim válasza:
bors bors bors bors bors bors bors bors bors bors bors bors bors bors bors bors bors bors bors bors bors bors bors bors bors bors bors bors bors bors bors bors bors bors bors bors
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!