404 miért állítja be a kis szürkéket gonosznak, a reptoidokat pedig nem létezőnek?
Egyértelmű, hogy mindkét állítása helytelen. Habár a kis szürkékkel valóban voltak nézeteltérések, de javarészt nekik köszönhetjük a modern technika vívmánjait. Másrészről ők az egyetlenek akik segíthetnek legyőzni a reptoidok. Persze terjengnek olyan pletykák, hogy a Galaktikus Föderáció segítségünkre küldi a Plejád Fényküldötteket, de szerintem mind tisztában vagyunk azzal a ténnyel, hogy ezt csak a reptoidok terjesztik, hogy lazábbra vegyük a dolgot.
Vissza térve 404-re. Lényeg a lényeg, valami nagyon nem stimmel körülötte. Megnem erősített információk szerint az Ellenállás rá állította 404-re az egy kémjét, 0-24 óráig szem elött tartja, még a laboratóriumába is bejutott. A hírek szerint szemtanúja volt ahogy a feltételzett delikvensünk alakot vált. Eredeti alakját vette. Gondolom nem kell részleteznem mit értek "eredeti" altt.
És még egy érdekesség: Ugyancsak meg nem erősített hírek szerint embereket csalogat a laborjába, ahol eladja őket rabszolgának a krixkraxok és kicseréli őket alakváltó reptoidokra.
Nem szeretnék senkit sem ijeszgetni, tudom rengeteg híve van. Nyugodjatok meg, ez még nem bízonyított, de fő az óvatosság, kerüljétek el! És kérem, ha valaki tud ezekről az esetkről valamit, feltétlenül jelezze!
..én is láttam ufot , még szerencse hogy véletlen volt nálam távcső, egy madár szárnyára esett furcsán a fény .
és még ha repülő csészealj lett volna akkor is előbb jön bárhonnan mint a csillagközi térböl mert az utazás annyira macerás hogy simán nem éri meg egy szaros bolygó miatt , akik képesek rá azok simán leszarnak bennünket legfeljebb küldenek egy bombát hogy ne zavarjuk tovább az állóvizet
..ha meg a négyszáznégy nem hazudik akkor elhiszi amit mond tehát bolond, persze az sem kizárható hogy te hazudsz a pszihológiatudásodrol.....
"Én komoly gondolkodású felnőtt ember vagyok és egyáltalán nem tartom lehetetlennek és hihetetlennek a reptoidokat és a 404 szavait."
Ez igen erőteljesen öngól. :DD
"Habár a kis szürkékkel valóban voltak nézeteltérések, de javarészt nekik köszönhetjük a modern technika vívmánjait."
Neeem, a modern technika vívmányait azoknak a tudósoknak köszönhetjük, akik veled szemben elvégezték legalább az általános iskolát.
11:38 lennél szíves kifejetni az utolsó mondaotdat "Ezért a mi Isten áldotta amerikénk,megkérte őket hogy vegyenek vegyenek vissza. A többit tudjátok.. "
Köszönöm szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!