Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Milyen vicces viccet ismertek...

Milyen vicces viccet ismertek amin nagyon lehet nevetni?

Figyelt kérdés
apukám soha nem nevet nagyon jót csak néhány viccen... v azon h a testvérének ment a hasa és a feleséga hashajtót adott neki :))....lol...mondjatok jo kis vicceket
2012. jan. 11. 13:11
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

- Mi lesz a kenyérből, ha ráül a maci?

- Bundás kenyér.

Miért nem adnak férfiak tanácsot az újságokban :-)))

Kedves Walter!

Szeretném, ha segítenél nekem.

Tegnap, amikor elmentem otthonról dolgozni, a férjem otthon maradt és tévét nézett szokása szerint. De nem jutottam túl messzire, mert a kocsim motorjával történt valami. Hazasétáltam, hogy a férjem segítségét kérjem.

Amikor hazaértem, nem hittem a szememnek. A hálószobai nagy tükörben illegette magát az én fehérneműimben, lábán az új szandálommal és a piperetáskám tartalmát is magára kente.

32 éves vagyok, a férjem 34, és 12 éve vagyunk házasok. Amikor így lebukott, azt próbálta bemesélni, hogy azért öltözött az én alsó ruháimba, mert nem találta a sajátját. De amikor azt kérdeztem, hogy miért festette ki az arcát, könnyekben tört ki, és bevallotta, hogy már 6 hónapja viseli titokban a cuccaimat. Megfenyegettem, hogy ha nem hagyja abba, elhagyom.

6 hónapja bocsájtották el a munkahelyéről, és azóta teljesen a padlón van. Nagyon szeretem a férjem, de mióta ultimátumot kapott, három lépés távolságot tart. Úgy érzem, hogy nem tudok közelebb kerülni hozzá. Kérem, segíts!

Köszönettel: Shaila Lusk

= = = = = = = = = = = = = = = = =

Kedves Shaila!

Annak, hogy megállt a kocsi motorja ilyen rövid vezetés után, nagyon sok hibája lehet. Először is azt nézd meg, hogy van-e elég benzined. Ha igen, akkor lehetséges, hogy a benzinpumpával van a baj. De ha az is működik, akkor biztos, hogy nem kap elég levegőt, vagy a gyertyák piszkosak és nincsen szikra. Remélem, ezzel segíteni tudtam.

Walter

2012. nov. 10. 02:46
 22/22 anonim ***** válasza:

- Hogy mondják magyarul, hogy Chuck Norris?

- ??

- Berényi Miklós. xd

Rendőr: Hol laksz?

Kisgyerek: A szüleimnél!

Rendőr: Hol laknak a szüleid?

Kisgyerek: Ahol én!

Rendőr: Hol van a házatok?

Kisgyerek: A szomszédom háza mellett!

Rendőr: Hol van a szomszédod háza?

Kisgyerek: Ha elmondom nem fogja elhinni...

Rendőr: Mond csak!

Kisgyerek: A mi házunk mellett!

2012. nov. 10. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!