Mit tegyek? Nagyon félek! (? )
Figyelt kérdés
Van egy pasim akit megszálltak az ufók, mert mindig hülyeségeket beszél idegen nyelven pedig csak magyarul tud! Nagyon szeretem és nem tudom mi van vele! Hallott már valaki ufóűzésről? NEM KAMU!!! Segítsetek!!!!!!!!2012. jan. 3. 15:43
111/139 A kérdező kommentje:
Nem tudom de már semmi baja:)
2012. jan. 8. 20:09
112/139 anonim válasza:
Ennek örülök. és a kecsketej segített?
Vera
113/139 anonim válasza:
Nem tudom de már semmi baja:)
Ez egyenlő azzal, hogy a kedves kérdező már nem tud többet kamuzni.
114/139 A kérdező kommentje:
honnan tudnám, hogy hogy szállták meg az ufók??
Igen Vera a kecsketej segített!
Köszönöm!
2012. jan. 9. 15:51
115/139 anonim válasza:
nagyon szívesen. és örülök,h segíthettem. Ja és a bunkó parasztokkal ne foglalkozz akik szerint kamuzol! ;)
Vera
116/139 A kérdező kommentje:
Leszarom őket!!
2012. jan. 9. 16:49
118/139 anonim válasza:
Miért lennék hülye? azért mert hiszek benne?
Vera
119/139 A kérdező kommentje:
Nem Vera a hülye hanem te!
2012. jan. 9. 17:59
120/139 anonim válasza:
En vagyok az UFO azaz az az idegen ami megszalta a baratodat es visszamegyek, ha nem kuldesz 5 millio Eurot 7 napon belul, irj priviben megadom az anyahajo szamat es a bolygo nevet amire visszakoltoztem, mellesleg csak azert mentem el mert meghalt a dednagyanyam es temetesen voltam.Indulok vissza 7 nap mulva ha nem jon a penz, ez halal komoly!!!Addigis viszlat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!