Mit tegyek? Nagyon félek! (? )
Nem akarok köcsögölni,de szerinted egy orvos mit tud mondani arra,ha kék a taknya, idegen nyelven beszél és még világít a szeme? ez tuti nem betegség!!!! Ez földönkívüli támadás! Szerintem védjétek magatokat nehogy belétek is beszálljanak és ne kritizáljatok -.-" és nem vicces! (ismétlem)
Vera
Van valami fogalmad arról, hogy mi az az "ufó"? Hogy minek a rövidítése?
Nézz utána, és rájössz, hogy az biztos nem szállta meg. Max. a kertetekben szállt valami.
már nem azért,de én is UFÓ-nak írtam volna...a földönkívülit az eberek 90%-a UFÓ-nak hívja -.-" leszállnátok a kritizálásról? basszus ilyen agybetegek vagytok,h nem fogjátok fel,h ez komoly dolog? -.-
Vera
Ez jó! :) igazán elmagyarázhatnád a hülyéknek,h földönkívüliek léteznek és ez nem vicces dolog!
Vera
Egy orvos kitudja deríteni ha valami rendellenesség van a páciens testébe. Ha az illető zöldet fosik, lilát hány, stb. akkor annak oka és nyoma is van a szervezetben. Ha pedig valamit "beleültettek" az idegenek akkor a röntgen kimutatja. Bár nekem akkor is sántít ez a történet. De te biztos jobban tudod. Mellesleg ha orvos olyat talál ami furcsa, megmagyarázhatatlan akkor valószínüleg többen fognak gondolkozni rajta, hogy az illetőnek mért van a belébe egy kis zöldd troll és miért kék a taknya.
Üdv.: Mr. Hülye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!