Hogyan szivassuk meg a gitáros csávót?
Bocs, azt hittem, hogy a pickup is egy mikrofon. De be lehet mágnesezni.
a Wikipédia második mondata a pickur-ról:
"Működési elve többnyire a mágneses indukción alapszik: amikor a húrok MÁGNESES térben rezegnek, a MÁGNES körüli tekercsben elektromos feszültség indukálódik, amit felerősítve és hangszórókra vezetve hanggá alakítanak."
ha leszeditek a mágnest, nem lesz semmi baja. és láttam már elektromos gitárt elég közelről. ismerek (személyesen) egy ismertebb gitárost, és osztálytársam is néha behozza az elektromos gitárját, és nagyszünetben ráteszi erősítőre, aminek a tanárok nem igazán nem örülnek, így leszokott erről a dologról.
és épp ezért nincs fogalmam arról se, hogy hogyan lehetne elrejteni a mágnest. mert ugye "láttam már 1km-nél közelebbről gitárt"
nem az a lényege, hogy elb@ssza? xD
majd utána meg kell kérni valakit, aki ért hozzá, hogy csinálja vissza
Éss? szét lehet kapni simán, csak egy kis ragasztó kell a végére, hogy összeálljon a pickup, aztán kész is.
Utolsó: XD Így igaz... :D
fúdesok okos ember jár ide észt osztani :D
nem olcsó egy hangszedő, viszont könnyű elcseszni. de ha az a lényeg, hogy kúrjuk szét a gitárját, hajrá :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!