Hogyan szivassuk meg az osztályfőnökünket?
Figyelt kérdés
Nagyon sok ötletünk van, a fő ötlet hogy krumplit dugunk a kispolskijának a kipufogójába. De még kéne pár ötlet, segítsetek!:D2010. jún. 29. 13:15
2/13 anonim válasza:
vegyétek elő a kis piros szippantóskocsit a nagy kék szivatógyővel.
3/13 anonim válasza:
mi wcpapirral tekertük be a kocsiját. az előző^^
5/13 anonim válasza:
Miért jó az nektek, hogy más ember életét megkeserítsétek? *-*
6/13 anonim válasza:
én szeretem az osztályfőnökömet *-*
t
7/13 A kérdező kommentje:
hehe mi nem.......... elég enyhén.............
2010. jún. 29. 21:11
8/13 Bogsy válasza:
Nem tom a kérdésre a választ, de a mi osztályfőnökünk RATYI!!! Miért? Mert egyik nap csak úgy beállít (szünetben) az osztályba, és kijelenti, h fél óra múlva megyünk a fogászatra... Hát gondolhatjátok, totál K.O.(sz) volt az osztály, mert aznap szólt az a ratyifej, és senki sem hozott fogkefét, fogkrémet... Azóta már jobban figyel erre (1 nappal előtte mondja)... RATYIIII!!!!!
9/13 A kérdező kommentje:
Utolsó, a miénk minden 1es nap ezt csinálja! Azt se tudtuk ballagáson hova kell állni!
2010. jún. 30. 11:05
10/13 anonim válasza:
Ragasszátok a székét a földhöz,óra előtt borotvahabozzátok be az ajtó kilincsét,szerezzétek meg a kulcsát és zárjátok be,valamilyét dugjátok el,tegyetek alája pukipárnát,hagyjatok az autóján egy levelet amiben az áll ,hogy véletlenül nekiment a kocsijával és sajnálja a horpadásokat,sérüléseket.Összekenhetitek valamivel a kocsiját. Ennyit tudok,az én osztályfőnököm rendes.Hány éves vagy?Én 13.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!