Jelent valamit, hogyha egy gitáros neked adja a pengetőjét?
Figyelt kérdés
2011. márc. 11. 20:51
1/6 anonim válasza:
Ja, pl. azt, hogy nincs szüksége rá. Elkopott.
2/6 A kérdező kommentje:
de és hogy ha felajánlja hogy neked adja? :D
2011. márc. 11. 21:03
3/6 anonim válasza:
Az azt jelenti, hogy neked is van gitárod, vagyis nagy valószínűséggel rocker vagy, aki inkább kocsmázni jár meg randalírozni, szóval nem ajánlatos veled barátkozni. Csak viccelek. :DDD
4/6 •ß• válasza:
Most azt várod hogy azt mondjuk hogy totálra beléd van zúgva?
Istenem...
5/6 A kérdező kommentje:
nem várom azt, mert van barátnője, és nem tetszik nekem :D csak kíváncsi voltam : )
2011. márc. 12. 13:22
6/6 Ivan Iljics válasza:
Teljesen helyzet- és emberfüggő.
Ha felajánlom neked mondjuk a kedvenc könyvemet örökbe (könyvmolyalkat vagyok) az jelent valamit. Ha neked adom a kedvenc tollamat az semmit nem jelent.
Ha testvérem neked adja a bolyhos piros tollát az jelent valamit (imádja az írószereket). Ha neked adja a kedvenc könyvét az semmit nem jelent.
De ha nagyon rágod valaki fülét egy idő után még az egyik kedvenc tárgyától is megválik csak hogy abbahagyd (általában). Szóval ezt így nem lehet megmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!