Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hogyan amortizáljam le az...

Hogyan amortizáljam le az énekkönyvemet? Részletek lenn.

Figyelt kérdés

Utálom az énekkönyvemet, tök béna, dedós feladatok vannak benne, a megoldás oda van írva a keresztrejtvényekhez, stb...

Anyukám azt mondja, hogy nem bombázhatom szét az aktuáális énekkönyvet amit használok, de ami mát nem kell, azzal azt csinálok amit akarok... Kidobni, vagy kettéhasítani nem akarom, csak egy 15 perc "jómulatás" érdekében összeakarom írni mindenféle hülyeséggel. Hogy csináljam? Ötletek esetleg?

Csak, hogy nehogy azt higyjétek hogy mozaikos, nem, valaki aki a suliban tanít az írta.... Borzasztó sajna nincs róla képem nem tudok róla betenni.... bocs...

2011. nov. 5. 13:57
1 2
 11/12 anonim válasza:
Égesd el.
2011. nov. 19. 21:00
 12/12 anonim válasza:
szintén a gitáros kérdezönek....én négy éve gitározok és hidd el én is utáltam az énekkönyvünket tele volt szar nyáresti kesergökkel....én év végén elégettem lassu tüzön micsoda mennyei érzés volt :D
2011. dec. 1. 16:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!