Hogyan amortizáljam le az énekkönyvemet? Részletek lenn.
Utálom az énekkönyvemet, tök béna, dedós feladatok vannak benne, a megoldás oda van írva a keresztrejtvényekhez, stb...
Anyukám azt mondja, hogy nem bombázhatom szét az aktuáális énekkönyvet amit használok, de ami mát nem kell, azzal azt csinálok amit akarok... Kidobni, vagy kettéhasítani nem akarom, csak egy 15 perc "jómulatás" érdekében összeakarom írni mindenféle hülyeséggel. Hogy csináljam? Ötletek esetleg?
Csak, hogy nehogy azt higyjétek hogy mozaikos, nem, valaki aki a suliban tanít az írta.... Borzasztó sajna nincs róla képem nem tudok róla betenni.... bocs...
Hány éves vagy? 6?
Mi ilyet csak suliban órán csinálunk.-.-
Ez jó ötlet :DDD
De nem akarok ilyen durva eljáráshoz folyamodni, valami olyasmit akarok, amihez elég csak az, hogy mondjuk valamivel úgy bekenni, beszórni stb. hogy felismerhetetlen állapotú legyen, vagy a belsejébe olyan kárt tenni, hogy teljesen kiparodizáljam...
Nem akarok robbantani, bombát, dinamitot tenni rá, ki van zárva!! :DDD
De kidobni sem akarom, de mondom olyan béna, keresztrejtvények vannak benne megoldással, meg olyan feladatok, dalok, hogy szinte elárulja, ordít róla, teljesen egyértelmű a megoldás, meg lehet csinni fél óra alatt az egész könyvet... de nem akarom -.-
Volt olyan az osztályomból aki kettéhasította, de én nem akarom, úgyis az eddigi ékkönyveimet is teljesen leamortizáltam haverjaimmal....
Hülyeség az egész... Valaki tanár írta a sulimból, és az énektanárunk úgy ajnározza... Phhhh -.-
Csak azért kérdeztem, hogy gitározol-e, mert általában azok vannak az énekkönyveken felháborodva akik játszanak hangszeren, mert hogy ők 'értenek hozzá'.
de amúgy, a kérdésre válaszolva nem tudom. én széttéptem az egyik könyvemet év végén olyan ideges voltam. Olyan gyönyörűen nézett ki, kár, hogy nincs már meg! :'(
a gitáros kérdezőnek:
én hegedültem, ahhoz meg kell hallás, de abbahagytam néhány éve 5 évig csináltam....
borzasztó az énekkönyvünk, mindig átírjuk benne a dalokat... és én meg a haverjaim nem vagyunk "dedósak" mert joggal bombázzuk szét XDD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!