Látta valaki ezt az új nagy magyar Hyundai című sorozatot? Igaz, hogy ez a magyar trónok harca sok csöcsmutogatással?
Figyelt kérdés
ma 07:01
1/7 A kérdező kommentje:
Hyundai => Hunyadi
ma 07:01
3/7 anonim 

válasza:

Én csöcsöket nem láttam-de szép melleket igen.
Ha ilyen volt a középkor,és próbálják többé-kevésbé reálisan bemutatni,akkor nem látom a problémát.
4/7 anonim 

válasza:

Nekem tetszik, végre egy nézhető, igényesen elkészített magyar sorozat.
Trónok harcát nem néztem, egy részt sem.
A Hunyadiban pedig nem a cicik kötötték le a figyelmemet.
5/7 anonim 

válasza:

Igen,sok a csecs,de ez szemétség,a hapsikat miért nem mutogatják meztelenül?
6/7 A kérdező kommentje:
2 Ide került. Én sem látom a humort a primitív kötözködésedben. Nem láttam, de ezt hallottam, hogy meztelenkedés csöcsök és felháborító. Ezért kérdeztem. Nem tudtam, hogy sérteni fogja a kérdés a gyapjasokat.
ma 12:24
7/7 anonim 

válasza:

szerencsére van szabad választásunk-aki felháborítónak tartja a meztelenkedést,nézzen mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!