Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mit tennél, ha megtámadnának...

Mit tennél, ha megtámadnának a zombik?

Figyelt kérdés
Mit tennél, ha valóra válna valamelyik zombis, élohalottas film és az emberek zombikká változnának, pár ember kivítelével, akik kozt Te is ott vagy? Hova menekulnél? Mit tennél? Hogy védekeznél?
2009. ápr. 21. 19:29
1 2 3
 21/30 anonim válasza:
59%
én fognák 1 csajt meg 1 puskát és bemennék a tescoba (a csaj csak szexhez kell)
2010. jan. 25. 11:31
 22/30 anonim ***** válasza:
adnék nekik kutya tápot és jutalom falatot.
2010. máj. 12. 19:26
 23/30 anonim ***** válasza:
20:15-ös a zombik nem hallanak.(elrohadt a fülük)
2010. máj. 21. 11:06
 24/30 anonim válasza:
Nekem is van tervem ilyenre de sok benne a változó. Pl. Mennyire gyorsak? Milyen tevékenységre képesek? Milyen napszakban esznek? egyebek. Amúgy nálam is fegyver szerzés, túlélő szerzés, majd ellátmány szerzés, és utoljára biztonságos hely.
2010. aug. 15. 18:35
 25/30 Soma 93 válasza:
100%

LÁTOM HOGY NEM HASZNÁLJÁTOK AZ AGYATOKAT!!!

Na szóval először is keresnék valami fegyvert vágó, ütő, szúró tárgyat például: kések, balták, láncfűrész, kardok a fejszét nem javasolnám mert nem valami gyors fegyver de ha nincs más az is megteszi. Szereznék gyorsan egy autót. Azok a zombik akik útba esnek vagy megtámadnak azokat megölöm.

LÁSSUK A VÉDELMET, mert ez a vírus harapás útján terjed és mi lehetne erre a legjobb mint a LÁNCPÁNCÉL vagy bőrpáncél de inkább a lánc mert az erősebb de úgy a legjobb ha először felvesszük a bőrpáncélt és rá a láncpáncélt---> lefogadom hogy erre senki nem gondolt!!

:) Nincs olyan zombi amit ezt áttudná harapni!!

Az egész testünket fedjük be vele mert ezek bárhol megharaphatnak!! Azt javaslom hogy a láncpáncélt úgy rögzítsük magunkhoz hogy csak mi bírjuk leszedni, mert ha ránk támad egy kisebb zombisereg akkor valószínűleg lefognak teperni és lehúzhatják rólunk! Az arcunkat úgy védhetjük meg hogy ha beszerzünk egy vasmaszkot például vagy egy bukósisak is megteszi ha nincs más! :)

Ennyit a védelemről. Amúgy vannak ilyen boltok ahol ilyen dolgokat lehet kapni.

LÁSSUK A FEGYVERZETET. Szóval szerintem az a nagy gáz ha kifogy a lőszerünk mikor jönnek a zombik és ilyenkor legtöbbször tehetetlenek vagyunk. Tehát én ezért csak végszükségesetén tartanék magamnál lövőfegyvert arra az esetre ha nagy a gáz és nagyon megindulnak a zombik. De a fegyver legyen teljesen automata, mert elég szar mikor jönnek mint állat és töltöd illetve felhúzod a fegyvert!

Én egy dupla dobtáras ak-47 est ajánlanék mert kb. 100 lőszer fél bele könnyű, egyszerű,a legszélsőségesebb körülményeket is kibírja és könnyen hordozható. Ez mindig magamnál lenne. A kocsim amivel mászkálok az persze tele lenne fegyverekkel mert sose lehet tudni! A kocsim az valami honvédségi harckocsi lenne hogy minden terepen megfelelő legyen. Nem valami személyautó ami alig bírják a "gyűrődést".

Na de térjünk vissza a fegyverekhez. Én a közelharci fegyverekbe bízok. Hogy miért?

-mert soha nem fogynak ki és nem kell betölteni mint a lövőfegyvereket

-lövőfegyverek esetén sok töltény kell mivel sok zombi van

-a zombik általában buták és lassúak így könnyű lesz őket lemészárolni

Felsorolok pár olyan fegyvert amit magamnál tartanék és szívesen használnék. Kardok,de a kardok közt is inkább szamuráj kard mert nagyon éles és tökéletes vágásra illetve szúrásra. Egy favágó láncfűrész aminek nagyon hosszú a vágófelülete így gyerekjáték őket megölni.

Lenne nálam még 2 db machete amit szerintem nem kell bemutatnom. És amik még nagyon fontosak azok a kések, rengeteg kés lenne nálam de ezeket leginkább csak szorult helyzetekbe használnám, mint például amikor egy zombi váratlanul rám ugrik és kiejtem a fegyverem a kezemből ilyenkor mondjuk előrántom a combomhoz rögzített kést és elvágom a torkát. A kések az egész testem számos pontján lennének ha gáz van akkor gyorsan előtudjak rántani egyet.

Majd később kibővíteném a fegyverzetem egy x men-es Logan pengével csak a csuklómhoz erősítve vagy például a bakancsom orrára erősítenék egy késpengét a könyökömhöz és a térdemhez is hogy ha váratlan támadás ér akkor azonnal tudjak végezni a zombival!

Este menedéket keresnék és meghúznám magam reggelig majd nappal gyűjtögetnék túlélőket keresnék. A zombikat meg portyáznám. Mondjuk elkezdem őket ölni, majd amikor már nagyon sokan jönnek egyszerre akkor tovább állnék és kicsit távolabb ölném őket.

Szerintem ez a taktika tuti biztos.

100%-os védelem és annyit gyilkolhatsz amennyit csak akarsz!

Köszönöm szépen!

2010. aug. 21. 20:18
 26/30 anonim válasza:

Legyünk életszerűek, ha valóban eljönne egy ilyen helyzet, szerintem nem olyanok lennének a zombik, hogy gyorsan sprintlő, halottak, nem. Szerintem a fertőzés, vírus az agyat támadná meg olyan módon, hogy elveszíti az ítélőképességét, a beszédképességét, az időérzékét, és egyszerűen megőrülne. Mivel ahoz, hogy mozogjon, mindenképpen élőnek kell lennie, csak éppen egy olyan eltorzult formában, és olyan agresszív módon, ahogyan azt a The Crazies című filmben láthattuk. Nem szükséges teljesen automata fegyver, habár nem rossz választás DE, gépkarabélyokba, pl AKba nehéz lőszert találni, például egy M4-esbe a 223 remington lőszer megfelel, amit a vadászüzletekben is árulnak, de elég ritka, Uzi jöhet még számításba, de olyat a büdös életben nem találsz, a legjobbak az olyan fegyverek, amiket hivatalosan is árusítanak, gondolok itt a revolverekre, glockokra, hk usp-re, ezekbe könnyű lőszert találni, 9mm-es, és .45 acp,357 magnum, .38 spec, a leggyakoribb lőszerek, arról nem beszélve, hogy a fejlövés, azt fejlövés, könnyű kezelni, és kis helyen is elfér.

A nagyobb tűzerő érdekében ajánlom még a remington 870-es sörétes puskát, ebbe is könnyű lőszert találni, és a fegyver is népszerű. Hátul ütője az, hogy kisebb termetű emberek nehezebben tudják kezelni, és aki még saoha nem fogott a kezébe fegyvert, annak eltörheti a vállát, viszont nagy előnye, hogy a nagyméretű sörétes lőszerek felérnek egy géppisztoly sorozattal, a hatás biztos, viszont nem távolsági fegyver.

köszi

2010. dec. 29. 15:51
 27/30 marcipanfelho válasza:

a páncél lehet jó ötletnek tűnik de nagy valószínűséggel mozogni se bírnál benne :) amúgy is, hol a francba találnál te olyat? :D

Én szerintem kerítenék egy lőfegyvert és egy szúró-vágó fegyvert is és autóval elindulnék valahová, ahol esetleg vannak még emberek :D vagy ha esetleg tudom hogy már nincsenek, felmennék egy épület tetejére, oda felvinnék minden dolgot ami az élethez szükséges + a szeretteimet és onnan tisztogatnék meg ott éldegélnék amíg tudok :D valahogy így képzelem el, de ez sok mindentől függ :)

2011. febr. 11. 08:51
 28/30 A kérdező kommentje:
Lány vagyok, ezért nem szívesen bonyolódnék kozelharcba zombikkal, én becuccolnék egy biztonságos helyre és onnan valami mesterlovész puskával céloznék zombikat. Mozgásérzékelok is jók lennének. Páncélban nehéz mozogni, de azért a nyakamat és az elérheto testrészeimet védeném.
2011. febr. 20. 22:45
 29/30 marcipanfelho válasza:
én is lány vagyok de ha szükség van közelharcra akkor inkább legyen olyan fegyvered is mint hogy megegyenek :)
2011. márc. 29. 17:12
 30/30 anonim válasza:
Igazábol, mindenki beszopná, mert nem jutnátok fegyverhez.....járművekhez is csak nehezen.....a fegyverboltokban-lőtereken, a puskákat, rácsos ajtó mögött, páncélszekrényben tartják...a lőszert úgyszintén.... a honvédségnél még nehezebb lenne fegyverhez jutni..... én nem tudom mit csinálnék,első lépésben,biztos félrevonulnék valahova házon belül....felkészülnék arra,hogy valami olyan helyre jussak el,ami könnyen védhető,és van kaja,meg víz is bőven.....bár, majd 70-80% hogy elpatkolnánk....aki van olyan szerencsés,hogy katona-rendvédelmi dolgozó,esetleg fegyvere van,és jármüve.....az tuti túlélné.
2011. jún. 21. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!