Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mit tennél, ha megtámadnának...

Mit tennél, ha megtámadnának a zombik?

Figyelt kérdés
Mit tennél, ha valóra válna valamelyik zombis, élohalottas film és az emberek zombikká változnának, pár ember kivítelével, akik kozt Te is ott vagy? Hova menekulnél? Mit tennél? Hogy védekeznél?
2009. ápr. 21. 19:29
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
hát én rá a pórázt a 3 kutyára és a 2 macskára ellopom a szomszédom puskáját (ha ő is zombi akkor baltával fejbedobom) átmennék másik szomszédba őket nem nyírnám ki hanem elcsalogatnám rá a macskájára meg kutyárálya a pórázt oszt már mennénk többen utánna fel tarcsára(közeli falu) póráz rá a kutyára utánna ödönt a teknőst is vinném utánna rá pattanok a kistraktorra rá az állatokat meg egy vizes kotliba a tekit aztán vezetnék ki aztán aki megtámad lelövöm a puskával.. ha elfogy a lőszer akkor marad a kapa és a balta... én ezt tenném + betőrnék a helyi kisboltba kirabolnám meg még 2 kutyát elvinnék (hacsak gombóc a döglöttkutya nem támadt fel és nem ette meg őket) aztán kimennék a köröshöz száguldanák a legközelebbi szupermarketbe és ott húznám meg magam amúgy én vagy tesco vagy obi vagy praktiker-be mennék mert ott vannak ilyen fúró izék balták kapák kutyatáp... na és úgy... meg a tescoba is van ott minden... ezt tenném
2009. ápr. 22. 11:06
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

Besz*rnék :D

És mivel futni nem bírok, én is zombi lennék,mert megharapnának..aztán kiirtanám a többi életben maradt embert (weheheheh) :D

2009. ápr. 22. 19:12
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

Én minden nap vigiggondolom ezt... sosem lehet tudni, mikor kerül ilyen helyzetbe az ember xD

Szóval, meggyőződésem, hogy a találka színhelye egy átalakult, büdös. mocskös, lepukkant kórház 5. emeleti folyasóján lesz, és köztudott, hogy a zombinővérkék lezsibbadnak, ha fény éri őket. Tehát felpakolnék zseblámpából... mivel úgyis sötét lesz, és azokkal lavíroznék el köztük, hogy megtaláljam... de ez már más la(e)pra tartozik xD

2009. ápr. 23. 12:00
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Az Élőhalottak éjszakája című film után én tudnám ,h a padlásra kell felmenekülni, ott ahol lenyitható lépcső van mert ha azt felhúzod magad után nem tudnak feljönni utánad. Egyébként mivel a zombik nagyon lassan mozognak egyszerűbb lenne elsétálni közöttük kikerülve őket hiszen még futni sem szükséges olyan lassúak.
2009. ápr. 23. 17:00
 15/30 A kérdező kommentje:
Koszonom a válaszaitokat, számomra mind hasznos volt. Most már tudni fogom hova menekulhetek, ha pedig nem tudok elfutni eloluk, akkor majd békét és szeretetet sugárzok feléjuk :-)
2009. ápr. 24. 06:57
 16/30 Avalanche ***** válasza:

Ha a zombik Romero-filmek elvei alapján reggel-este non-stop jönnének megőrülnék.

Viszont ha a napnak lenne olyan szakasza, amikor békénhagynak, elmennék a szemközti boltba (a lakást elbarikádoznám. Negyedik emeletre csak nem akarnak annyira feljönni), szereznék egy csomó konzervet, konyhakést. Ezután irány a rendőrség, ahol lehetnek fegyverek. Ha mázlim van és találok egy olyan túlélőt, aki tud repülőgépet/helikoptert vezetni (ha nem, hát kénytelen lennék megtanulni), elmennék a kórházba és elhúznék a legközelebbi lakatlan szigetre.

2009. ápr. 28. 18:17
 17/30 Avalanche ***** válasza:
Előző válaszomat kiegészíteném: kórházba azért, mert ott van helikopter.
2009. ápr. 28. 18:18
 18/30 anonim ***** válasza:

öngyilkos lennék. mert úgyis, bárhova is mész, bármit teszel, megtalálnak. És nem feltétlenül lassúak, vannak gyorsak is, és ha bár lassúak, sokan vannak, főlényük van. És az ellen nincs menekvés. Am a sok hülye felkavaró film!!! :@

szal megölném magam valahogyan...

2009. máj. 1. 18:48
 19/30 anonim ***** válasza:

Na ez attól függ, hogy csak a falura/városra terjed ki vagy az egész országra/kontinensre esetleg az egész földre.

Mert ha csak a falura/városra/országra akkor még valahogy megmenekülök(menekülünk). De ha az egész földre kihat akkor semmi értelme menekülni mert sehová nem tudok(tudunk)menni ahol ne lenne zombi. Esetleg az űrbe menekülnék de ott se húznám sokáig.

2009. jún. 27. 15:39
 20/30 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom h a zombik utálják a szentelt vizet,úgyhogy berohannék a legközelebbi templomba egy vízipisztollyal
2009. aug. 28. 16:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!