Mit tennél, ha megtámadnának a zombik?
Két lehetőség:
1. annyira megrémülnék hogy nem lenne erőm elmenekülni (ez a valószínübb) és helyben olyan szívrohamot kapnék hogy ott esnék holtan össze.
2. ha lenne valami fegyver a közelben szó nélkül főbe lőném magam.
Ha az állatok nem változnának át spuri valami nagyon nagy erdő és oda hívnám a többi túlélőt és el lehetne éldegélni.főleg azért mert szerintem a zombik biztos nem az erdőben mászkálnak.
de lehet én is megölném magam :/
19:38-as:
Nekem is ez a nagy félelmem. Ezért kérdezem itt, mert az ismeroseim kozul akit megkérdeztem, szimplán hulyének nézett.
Én úgy terveztem, hogy bemenekulok egy magas épuletbe, eltorlaszolom az ajtót és, ha véletlenul be is jonnének a zombik akkor egy emelettel feljebb mennék. Viszont ezzel a tervvel az a baj, hogy 20 km-s korzetben nincs ilyen magas épulet és azok tele vannak emberekkel, akik szintén zombik.
Szóval nem tudom mit tegyek... dilemma
Szembe szállnék velük.
Vagy elkezdenék 1 Michael Jackson klippet forgatni /Thrilleeeeeer/
Nekem volt egy időben visszatérő álmom. Mindig közeledtek felém és el akartak kapni. Akármit tettem ellenük nem használt. Pedig álmomban mindig elég májer vagyok: lézert tudok kilőni, meg tárgyakat tudok mozgatni telekinetikusan, stb.
Semmi sem használt ellenük.
Egyszer lefekvés előtt eldöntöttem, hogy mást fogok megpróbálni. Mikor előjött megint a zombis téma álmomban, eszembe jutott mit terveztem. Nem lézert lőttem rájuk, hanem pozitív érzéseket sugároztam feléjük. Szerettem őket. És láss csodát, eltűntek. Többet nem álmodtam zombikról.
Ennyi rasszistát, mint itt :)
A zombi is csak szeretetre vágyik! Csak kissé hevesen reagálja le a csalódottságot, amit amiatt érez, mert nem szereti senki :( Ők jobban félnek tőlünk, mint mi tőlük. Nem szabad fejbelőni őket, hanem simizni kell őket, jutalomfalatot adni nekik, és egyből meglátjátok, igazi kezesbáránnyá változnak, kis puci-tündér-cica-bogárrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!