Rájöttem a megoldásra? (olvassátok mer érdekes! )
Figyelt kérdés
Szóval ha a 2012 reptoid inváziókor mindenki magára rajzolja a jelet amiről 404 beszélt akkor a reptoidok el fognak menekülni. A jelet ugyan nem láttam de olvastam 404 kommentjében ,hogy a jel egy olyan fajé amitől az egész univerzum retteg és más fajokon élősködik és hasonlóan szaporodik mint az alien filmekből ismert alien faj. Érdekelne raptorjesus és Szenthelyi Árpád válasza is. aki látta már a jelet az rajzolja le és töltse fel valahova!2011. aug. 26. 19:29
21/23 anonim válasza:
Legalább hasznát vehetjük Justinnak.
22/23 anonim válasza:
Nem? Nem. A jel nem ment meg. Inkább működik afféle bibliai mózes bárányvérként. De attól, hogy magadra teteted még nem lesz hiteles. Azt kapni kell. És nem fognak elmenekülni tőle, szimplán békénhagynak téged mint egyént, márahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!