Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan találhatnálak meg...

Hogyan találhatnálak meg Titeket? (Kérlek, olvassátok el a leírást! )

Figyelt kérdés

Érdekes lesz a kérdésem.Budapesten,a Keleti pályaudvar közelében dolgozom egy kis üzletben.Általában unalmasan telnek a hétköznapok,de a minap valami egészen elképesztő,filmbeillő dolog esett meg velem.

Tegnap besétált hozzám egy szép,vörös hajú,igen fiatal lány,és arra kért,adjak el neki a kirakatomban lévő dísznövények közül egyet.Kezdetben nem igazán értettem miért-nem növényeket árulok,csak szeretem őket-,ám a lány elmondta,hogy egy számára fontos valakinek tetszett egy dögvirág a kirakatomból,Ő pedig szeretné neki elvinni.Volt nála egy gitár,ezért megkértem játsszon nekem valamit,akkor megkaphatja a növényt.Azt válaszolta senkinek nem játszik.Nem firtattam miért,a kérdés nyilván zavarba hozta.Beszélgettünk egy kicsit.Szimpatikusnak,értelmesnek,bár kissé bolondosnak,határozottnak és sajnos végtelenül elkeseredettnek tűnt.Mivel több "dögvirágnak" nevezhető növényem is van,nem tudtam melyiket szeretné,így arra kértem,kérdezze meg azt akinek vinné,hogy mi volt a neve a növénynek,ha megtudja,jöjjön vissza,neki adom.Úgy tűnt beleegyezik,bár persze sejtettem,hogy nem látom újra.

Ma reggel bejött egy hasonló korú fiú a boltomba,elmondta,hogy a fent említett kislány barátja és megkérdezte,hozzám jött-e be,hogy emlékszem-e rá,és hogy esetleg,ha adna egy cd-t,amin olyan zene van,amit ők játszanak,elvihetné-e azt a növényt,amit a kislány szeretett volna?Nem tudtam melyik növényre gondol,de kiválasztottam a legjobb állapotban lévőt.Egy Crassulát.A fiú kedves volt,megköszönte,felajánlotta,hogy esetleg fizet is,ha fáj megválnom a növénytől.Kicsit kérdezgettem a lányról,de eléggé vonakodott válaszolni,így jobbnak láttam hagyni a témát,azt hiszem bántotta a dolog.Láthatóan sietett,én pedig elfelejtettem bármilyen elérhetőséget kérni.Miután a fiatalember elment jutott csak eszembe,hogy így nem tudhatom meg mi lett a lánnyal,a virággal,azzal,akinek szánta,és a fiúval,aki bejött megszerezni a kislánynak azt a hőn áhított növényt.Ez volt a legszebb,legmeghatóbb történet,amit egész életemben hallottam,és szeretném megtudni,mi lett a vége.Két olyan fiatalt "ismertem meg",aki meglepő módon még tudja mi a szeretet,és olyan gyermeki módon hisz a csodákban,hogy regények főszereplői lehetnének.Meg szeretném találni őket.A lány alacsony volt,vékonyka,váll alá érő vörös haja volt,szakadt farmert és fekete felsőt viselt,az alkarjára pillangók voltak tetoválva,és fekete babos kendő volt a hajába kötve.A fiú magas volt,barna hajú,kicsit kócos,fekete trikóban és térdnadrágban volt,és neki mindkét karján elég sok tetoválás volt.Gitártok volt nála is,tehát gondolom azon játszik.Nagyjából tizen-huszon évesek lehetnek mindketten,annyit tudok még róluk,hogy a lány Zuglói,és hogy nagyon szépen zenélnek,más egyebet semmit!Ha valaki esetleg ismeri valamelyikőjüket,kérem,adjon valami elérhetőséget,vagy csak egy nevet,vagy csak kérje meg,hogy jöjjön be hozzám,és mesélje el,mi lett velük,mert nagyon szeretném azt hallani,hogy a növényem jó helyre került és segített nekik.Előre is köszönöm

2011. szept. 1. 02:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Csak szólok, hogy a Crassula az a majomfa vagy pozsgafa. Amit dögvirágnak hívnak, az a Stapelia, és dögszagú virágot nyit. Mindkettő pozsgásnövény, de nem illik összekeverni őket. Egyszerűbb, ha a hivatalos nevét tanulod meg, nem amit itthon ráaggatnak.
2011. szept. 1. 03:29
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
nem ismerem őket, de nagyon különleges történet, köszi, hogy olvashattam! remélem, találkozol még velük!
2011. szept. 1. 04:04
 3/4 A kérdező kommentje:

Első válaszoló!

Tényleg nem értek hozzájuk annyira,csak tetszenek.De köszönöm az információt. :)

Második!

Én is nagyon remélem,hidd el,átélni még különlegesebb volt,most pedig közösségi oldalakon,és minden létező formában vadászom rájuk!

2011. szept. 1. 09:22
 4/4 anonim válasza:
A cd-t magtartottad? Azon talán elindulhatnál, fel tehetnéd közösségi oldalakra, és aláírhatnád a sztorit így, nomeg aztt is hogy oszd meg és segíts megtalálni őket!! Azért közösségi oldal, mert valóan egy közösség, ahol azért szoktak segíteni, vagy csak elgondolkodás céljából is olvasunk történeteket, a tiéd is lehetne egy ilyen...
2012. máj. 9. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!