Ez korai egy 16 éves lánynak? Olvassátok el végig lent.
Figyelt kérdés
Sokat szoktam gondolni férfiakra, és már nagyon kíváncsi vagyok milyen lefeküdni egy férfivel. Úgy érzem, hogy meghalok a férfiakért, már alig várom, hogy kiszívjam valaki nyakát és csókolgassam. A környezetemben levő fiúkra is mindig így gondolok. Lefeküdnék akár 7-8 fiúval is egyszerre (gondolataimban). De ezt, a baráti társaságom egyáltalán nem látja rajtam. Szűz vagyok még, és alig bírom már így. De még most sem talákoztam, azzal a férfival aki igazán szeret és akinek oda adnám a szüzességem.2011. jún. 9. 15:13
1/7 Bogee123 válasza:
Szia!
Szerintem ez teljesen normális dolog.. örülj neki, hogy tudsz szeretni. Valaki nem tud..és ha anyud megengedi, bele is mehetsz, elég nagyvagy már hozzá :D
Sokszerencsét
Byebye: Bogiee
2/7 anonim válasza:
Dolgoznak a hormonok. Ez így van rendjén. Egyenlőre tartogasd magadat annak, aki majd ezt valóban kiérdemli. Addig is elégítsd ki magad, mint minden egészséges ember.
3/7 anonim válasza:
Tudod ahogy most olvastam a soraidat amiket irtal tatva maradt a szam.es majdnem le estem a szekrol.
4/7 A kérdező kommentje:
3-dik válaszoló miért? CSAK ilyenekre gondolok, nem csinálom.
2011. jún. 9. 15:29
5/7 anonim válasza:
Ne olvass ennyi ostobaságot,ami csak a szexről szól. Uralkodj magadon és a gondolataidon. Várj még egy-két évet,amíg találkozol egy olyan férfivel,aki szeret és te is szereted. Okosabb dolgokkal foglalkozz,mert a szex nem minden az életben. Hacsak nem akarsz a ribik közé tartozni.
6/7 A kérdező kommentje:
Nem akarok, de már alig, várom hogy lefeküdjek egy olyan férfivel aki igazán szeret.
2011. jún. 9. 15:39
7/7 anonim válasza:
ott a kulcsszó:igazán szeret...igen,előbb találnod kell egy ilyen embert...de nézd meg jól,ha találsz,mert lehet,hogy csak a hormonjaid irányítanak és elvakultan ráfogod,az elsőre aki szépeket mond,hogy ő az és kiderül h csak a szex kellett neki és akkor nagyon nehéz lesz felvakarni a padlóról...használd az eszedet is közben és ami a legfontosabb:ne keresd az igazit...ha keresed,lecsúszol arról,hogy megtaláljon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!